Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde her şey yolunda giderken Kaan Urgancıoğlu bir gerilimin içine düştü!

Yargı dizisinde her şey yolunda giderken Kaan Urgancıoğlu bir gerilimin içine düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, Yargı dizisinde canlandırdığı Savcı Ilgaz karakteri ile dikkatleri yeniden üzerine çekti. Kara Sevda dizisindeki Emir karakteri ile çok beğenilen oyuncu, Aşk 101 ile de hayran kitlesini genişletti.

Aşk 101’de Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu partnerliği çok beğenilince iki oyuncu bu sefer Yargı dizisinde buluştu. Pazar akşamları yayınlanan Yargı, etkileyici hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile göz dolduruyor. Reytingleri de çok iyi gelen ve birincilikler alan Yargı’da yer şey yolunda gidiyor.

Menajerleri ile yemek yemek için bir mekanda buluşan ünlü oyuncu, gece saatlerinde dışarı çıktığında karşısında gazetecilere gördü. Sabahlara kadar ünlüleri takip eden ve röportaj peşinde koşan emekçiler, Kaan Urgancıoğlu ile de konuşmak istedi.

Oyuncu röportaj yapmak istemediğini, uygun bir zaman olmadığını ifade ederken, gazetecilerin de ısrarlı tutumu bir tartışmaya neden oldu.

Kaan Urgancıoğlu bu tartışma esnasında çok kızdığını belli etse de kendisini kontrol etmeyi ihmal etmedi. Ancak oyuncunun muhabirin ismini özellikle sorması ve el hareketleri bir hayli rahatsız ediciydi. Alkol aldığı da görülen oyuncu sakinleşmekte güçlük çekti.

Muhabirlerin ısrarla oyuncudan görüntü alma çabası, ayrıca ‘bir tartışma çıkar bunu da yayınlarız’ mantığı ile oyuncu itiraz ettiği halde kayıttan çıkmaması kötü bir manzara olarak gözüktü.

Sosyal medyaya düşen bu tartışma ortamı aynı işin içinde olan oyuncu ve gazeteciler açısında yaşanmaması gereken bir örnek olarak kayıtlara geçti. Görüntülere yönelik olarak sosyal medyada yapılan yorumlarda oyuncunun konuşmak istemediğini belirtmesine rağmen, olayın bu noktaya kadar gelmesi eleştirildi.