Ana sayfa Dizi İzle Mehmet, Yasemin ve Cem’e çok büyük bir tuzak kurdu!Leke 4. Bölüm

Mehmet, Yasemin ve Cem’e çok büyük bir tuzak kurdu!Leke 4. Bölüm

tarafından zk zk

Kanal D’de ekrana gelen Leke dizisinin 4. bölümünde Mehmet, Cem ve Yasemin’i ajansın önünde samimi bir şekilde görüyor.

Bu duruma çok şaşıran Mehmet, onlara bir kumpas kuruyor.

Cem’in Ceo’luğa oynadığı bir dönemde Mehmet, bir taşla iki kuş vurmak için bir plan yapıyor. Oktay’ın Cem’i Ceo yapacağını anlayan Pelin, iyice ortalığı karıştırır.

Mehmet, şirketin Ceo’sunu arayarak onunla buluşur. Eve gelip Pelin’e yeni Ceo olmayı garantilediğini söylüyor.

Mehmet, Ceo’ya Yasemin’i sunduğunu Pelin’e anlatır. Mehmet’in Ceo ile buluştuğunu öğrenen Cem ise harekete geçer.

Bu arada Yasemin de her şeyden habersiz Ceo ile buluşmaya gider. Cem bir şeyler olduğunu anlayıp Ceo’nun kaldığı otele gider. Bu sırada restaurantta oturan Ceo, Yasemin’in elini tutar ve Yasemin şaşkınlıkla bakakalır…

O heyecanlı sahneleri videodan izleyebilirsiniz…

Leke 4. bölüm özeti:

Yasemin, Cem’le yüzleşmek için şirkete gider. Yasemin’in kalbini ikinci kez kıran Cem yaptığı hatanın farkına varır. Cem’in, Yasemin’e gönderdiği özür çiçeği de Birkan engeline takılır. Yasemin, Cem’i affedebilecek midir?

Emniyette tekne baskını olayı yüzünden köşeye sıkışan Birkan, yeni operasyon için düğmeye basar. Arda yeniden gözaltına alınır. Yasemin de gözaltına alınacak mıdır?
Şirin, Serpil’in gönderdiği yeni işte ölümle burun buruna gelir. Yaşadığı korkuyla işi bırakmak istediğini Serpil’e söyler. Serpil Şirin’e özgürlüğünü verecek midir?

Yasemin’in Cem’le görüşmeme kararı Murat’ı hırçınlaştırır. Yasemin Murat’a nasıl söz geçireceğini bilemez. Yurda Murat’ı ziyarete gittiğinde hiç beklemediği bir misafirle karşılaşır.

Ferhan, Belkıs’ın yıllar sonra neden geri döndüğünü araştırmak ister. Ferhan’ın bu konuda yardım için çalacağı kapı Cem ve Yasemin için büyük bir tehlikedir.

Mehmet ve Pelin’in, Cem’i CEO’luk yarışından diskalifiye etmek için ellerine güçlü bir koz geçer. Cem’in iş hayatında da kardeşiyle sınanacağı bu plan başarılı olacak mıdır?