Ana sayfa Sosyal Medya Ödümüz patladı Alper Kul! Güldür Güldür Show’un İsmail’i yine yaptı yapacağını

Ödümüz patladı Alper Kul! Güldür Güldür Show’un İsmail’i yine yaptı yapacağını

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Show TV ekranlarında izleyicilerle 7 sezon buluşan Güldür Güldür Show programı, 8. sezonuyla da Salı günü sevenleriyle buluştu. 8. sezonun ilk bölümü reytinglerde beklentilerin altında kalırken, Salı dizileri ile yarışmakta Güldür Güldür Show’un zorlanabileceği de görüldü…

Programın en dikkat çeken isimlerden Alper Kul, İsmail karakterine hayat veriyor. Oyuncu, performansı ile hayranlarından yıllardır büyük takdir alıyor… Yeni sezonda da İsmail karakteri izleyicileri kahkahadan kahkahaya koşturacaktır.

Sosyal medyada da yaptığı paylaşımlarla esprili kişiliğini sergileyen Alper Kul, bu sefer makyaj ile bambaşka birisi oldu… Oyuncuya yapılan beyaz bıyık, kaşlar ve saç ile imajı bir hayli değişti.

Alper Kul, bu imajını instagram hesabından paylaşınca kimi hayranları, espriyle karışık “Korkuttun abi bizi” diye yorumlar yaptı. “Birden fotoğrafı görünce ödüm patladı” şeklinde yorumlar da yapıldı…

Alper Kul ise “Yine bir gün işler doğal akışında ilerlerken” notuyla esprili bir mesaj verdi.  Kimi hayranlar ise oyuncunun bu haline lakap taktı.

“Pamuk Şeker dede”

“Noel dede”

“Suavi’nin 47 yıldır aradığı kardeşi…”