Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisi inisiyatifi Sadakatsiz dizisine kaptırdı!

Kuruluş Osman dizisi inisiyatifi Sadakatsiz dizisine kaptırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden Kuruluş Osman, atv ekranında başarılı performansı ile izleyicilerini mutlu etmeyi başarıyor… 31 bölümü yayınlanan dizide Burak Özçivit’in çok daha güçlü bir oyunculuk sergilemesi de ikinci sezon adına önemli bir kilometre taşı oldu.

Yeni karakterler ve yeni oyuncularla, hikayesini de geliştiren Kuruluş Osman’ın kıvamını bulduğu ve izleyicilerini de her bölüm heyecanlandırdığı görülüyor… Dizinin reyting sonuçları da başarının devam ettiğini anlatıyor. 28 Ekim akşamı yayınlanan 31. bölüm totalde 10’lu reytinglere yaklaşarak birinci sırada yer aldı.

Dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise inisiyatifi geçtiğimiz haftalarda en güçlü rakibi Sadakatsiz’e kaptırmıştı. Kuruluş Osman’da her iki kategoride de birincilik iddiasını sürse de artık Sadakatsiz’in gücü eline aldığı ve birincilikleri elde ettiği netleşti… Kuruluş Osman, AB ve ABC1 kategorilerinde ikinci olsa da tüm kategorilerde de çok başarılı işler çıkarttığını hemen not etmek gerekiyor.

4 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 32. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Yine etkileyici ve kafa karıştırıcı sahnelerle dolu bir bölüm geliyor. İşte 32. bölüm fragmanı: