Ana sayfa Dizi Haberleri Şeref Sözü dizisi için umutları tükenme noktasına getiren gelişme!

Şeref Sözü dizisi için umutları tükenme noktasına getiren gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları zorlu dizi yarışına katılan Şeref Sözü dizisinin 3. bölümü 28 Ekim akşamı Show TV ekranında yayınlandı. Tolgahan Sayışman ve Sude Güler’in başrolünde olduğu dizinin etkileyici bir hikayesi ve sürükleyici bir performansı bulunuyor. Ancak bu kadar büyük emeklerle hazırlanan dizinin reyting sonuçları ne yazık ki, beklentilerin çok altında kaldı.

Dizi ilk bölümü ile kötü reytingler almış, ikinci bölümde düzelme sergilemişti. Ancak dün akşamki 3. bölümün reyting sonuçlarının yeniden düşük seviyelerde gelmesi, umutların tükenmeye başlamasına neden oldu.

Totalde geçen hafta iyi sonuçlar alan dizinin bu hafta büyük kayıp yaşadığı, AB performansının çok çok düşük olduğu ve ABC1 grubunda da yeterlilik sergileyemediği reytinglere yansıdı.

Show TV adına ne kadar kabul edilebilir bir senaryo bilinmez, ama çarşamba rekabetinde böyle güçlü diziler karşısında Şeref Sözü’nün yarışmasının pek de mümkün olmayacağı ortaya çıkıyor.

Başka bir yapım ile yer değiştirme olabilir mi? Show TV’nin tüm günleri dolu… Mesela Salı akşamları yayınlanmaya başlayan Güldür Güldür Show ile Şeref Sözü yer değiştirir mi? Ancak görünen o ki, Şeref Sözü dizisi için çarşamba rekabetinde varlık sergilemek pek de mümkün olmayacak gibi duruyor.

Show TV’de ekrana gelen, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Şeref Sözü’nün yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.

Emsal’in Ömer’in bulunması için emir verdiği tanıtımda Yasemin’in bebekle birlikte oldukları yeri ateşe vermesi korku dolu anlara sahne oluyor. Yangını gören Emsal ve İsra dehşete düşerken, “Bebek yangından kurtulabilecek mi?” sorusu akıllara geliyor. Yasemin yaptığı bu hareketle tehlikeli yüzünü bir kez daha gösteriyor.

İşte 4 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de yayınlanacak olan 4.bölümden ilk fragman: