Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman ile Sadakatsiz’in reyting kapışması nasıl sonuçlandı?

Kuruluş Osman ile Sadakatsiz’in reyting kapışması nasıl sonuçlandı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları diziler arasında müthiş reyting yarışında bir hafta daha geride kaldı. Kuruluş Osman dizisi atv ekranında 32. bölümü ile yayınlandı. Kanal D’de ise Sadakatsiz dizisi 5. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Her iki yapım da heyecanlı hikayeleri ve güçlü oyuncu kadroları ile yollarına emin adımlarla devam ediyor.

atv ve Kanal D arasındaki reyting rekabetinde neler yaşandığı da izleyicilerin büyük ilgisini çekiyor. İki kanal arasındaki bu büyük yarışta, son haftalarda bir denge tutturuldu. Total grubunda Kuruluş Osman birinci olurken, Sadakatsiz ise AB ve ABC1 gruplarında ilk sırayı alıyor. İşte bu denge 4 Kasım Çarşamba akşamı da yaşandı.

10’lu reytinglere total grubunda ulaşan Kuruluş Osman birincilik zaferi yaşadı. AB’de 8’e ve ABC1’de de 10’a yaklaşan reytingleri ile dizi çok başarılı gidişatını sürdürüyor. Dizi AB ve ABC1 gruplarında da ikincilik elde etti.

Kuruluş Osman gibi bir yapıma rakip olmak her dizinin harcı değildir. Ancak Sadakatsiz çok etkili hikayesi ve oyuncuların güçlü performansları ile Kanal D’ye birincilikler getirmeye devam ediyor.

Totalde Kuruluş Osman’ın bir adım gerisinde bulunan Kanal D dizisi, rakibinin izleyici kaybetmesi durumunda bu kategoride de birinciliği elde edebilecek düzeyde.

AB ve ABC1 gruplarında ise 12’ye yaklaşan reyting oranları ile Sadakatsiz, sezonun en iyi performanslarından birisi gösteren dizi konumunda.

Çarşamba akşamlarının zirvesinde Kuruluş Osman ve Sadakatsiz güçlü şekilde yollarına devam ediyor. İşte 4 Kasım Çarşamba günü yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi: