Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı ile Doğduğun Ev Kaderindir burun buruna, müthiş kapışma!

Sen Çal Kapımı ile Doğduğun Ev Kaderindir burun buruna, müthiş kapışma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı, birincilikten paraşütsüz bir şekilde düşmüş ve en çok izlenen 4. dizi olarak geçen hafta herkesi fena halde şaşırtmıştı. Ancak dizinin yine de geniş bir hayran kitlesi olduğunu unutmamak lazım.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin 17. bölümü dün akşam ekrandaydı. Dizi geçen hafta tüm gruplarda gerisinde kaldığı Doğduğun Ev Kaderindir ile yine burun buruna bir rekabete girişti.

TV8 ekranında yayınlanan Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisini başrolde buluşturan Doğduğun Ev Kaderindir de kemik bir izleyici grubunun desteği ile ayakta kalan yapımlar arasında bulunuyor. Dün akşam 18. bölümü yayınlanan dizi geçen hafta olduğu gibi tüm kategorilerde en çok izlenen 3. dizi olabilecek miydi?

Fox TV ve TV8 kapışmasında başa baş bir rekabet yaşanıyor. Kuruluş Osman ve Sadakatsiz’in reytingleri topladığı Çarşamba akşamları, diğer iki dizi arasında da 3.’lük yarışı sürüyor. Sen Çal Kapımı hem total hem de AB’de biraz daha iyi reytingler alarak en çok izlenen 3. dizi olmayı başardı. Doğduğun Ev Kaderindir ise sadece ABC1 grubunda en çok izlenen 3. yapım olabildi.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisi ise ABC1’de Sen Çal Kapımı’dan daha iyi performans sergiledi. İşte 4 Kasım Çarşamba günü diziler arasındaki yarışı sergileyen ilk 10 program listesi:

Sen Çal Kapımı ile Doğduğun Ev Kaderindir burun buruna, müthiş kapışma! 15