Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın fenomen karakteri için ölüm emri çıktı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın fenomen karakteri için ölüm emri çıktı!

tarafından ker_def

5 sezon istikrarlı bir şekilde yayında kalan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, şimdi de 6. sezonu ile yolculuğuna devam ediyor. Ekranın en başarılı yapımlarından birisi olan dizi, iki haneli reytinglere de ulaşmaya başladı… Masumlar Apartmanı gibi güçlü bir dizinin karşısında birincilik alamasa bile, kendi kitlesini tutmayı başaran atv dizisinde 175 bölüm geride kaldı.

EDHO’nun 176. yeni bölümünü 15 Aralık Salı akşamı izleyeceksiniz. Peki neler yaşanacak? Fragmanlardan bazı detaylar ortaya çıkmıştı. Sanem Çelik’in canlandırdığı Ceylan’ın 6.sezonda hikayeye katılan Pelin Akil’in hayat verdiği Bahar’ı sorguladığı anları yeni fragmanda izleyebilirsiniz.

Ceylan’ın şu sözü de yeni bölümün ne kadar sert geçeceğini anlatıyor: “Bu tezgahı kuranlar, neden İlyas ya da Alparslan üzerinden kurmadılar da Hızır’ı hedef aldılar.”

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın fenomen karakteri için ölüm emri çıktı! 7

Yeni bölümde fenomen karakter Alparslan’ın ölüm kararı çıkacak. 7’ye 5 oylama yapıldı ve Alparslan kaybetti. Yunus Emre Yıldırımer’in canlandırdığı Alparslan ölecek mi? Hızır ve İlyas onu kurtarmak için ne yapacak? Hızır, “Ölmek istemiyorsanız oradan çıkmayın İlyas” diyerek öğüt veriyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen hafta yayınlanan 175. bölümünde neler yaşanmıştı? Yeniden hatırlayalım: Abisi Derman Korkmaz’ın intikamını almak için sabırsızlanan Yaman Korkmaz, Hızır Çakırbeyli’nin karşısına dikilerek Alpaslan Çakırbeyli’nin ölmesini ister.

Hızır Çakırbeyli’nin ikazlarına rağmen, kendi planlarının uygulamaya başlayan Korkmazlar, tansiyonu yükseltmeye kararlıdır. Paralel’cilerin yaptığı saldırıda vurulan Şahin Ağa’nın intikamını almak için gözünü karartan Alpaslan ise soluğu masada alır.

Korumaları birer birer vurarak masaya çıkan Alpaslan Çakırbeyli namluyu Yavuz’a çevirerek eşi Özlem’in de intikamını da almak ister. Amcası İlyas Çakırbeyli’nin lider olduğu masaya yaptığı saldırı ise herkesi zor durumda bırakır.

Daha yeni masanın lideri olan İlyas Çakırbeyli, yeğeni ve masa arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Hızır Çakırbeyli’nin kurduğu oyundan habersiz kendi başına saldırılar yapan Alpaslan, teyzesi Ceylan Çakırbeyli’nin de ikazıyla kendini geri çekmeye hazırdır.

Fakat Alpaslan’ın mekanına yapılan bombalı saldırı yeniden ortalığı savaş alanına çevirir.