Ana sayfa Dizi Analiz Aldatmak dizisi 64. yeni bölümde anne ile oğlu yıllar sonra birbirine kavuştu!

Aldatmak dizisi 64. yeni bölümde anne ile oğlu yıllar sonra birbirine kavuştu!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak, dün akşam altmış dördüncü bölümüyle ekrana geldi.

64.Bölümde Neler Yaşandı? Nazan, Kadriye’nin Kahraman’ın annesi olduğunu öğrenince Mualla’dan olanları öğrenmek istedi. Mualla ise Nazan’a, torununu Oylum’a götürdüğü için tepkiliydi. Nazan’dan şüphelenen Kadriye daha fazla beklemeyip Kahraman’ın karşısına çıktı. Ancak bu görüşme Kahraman’ın sert bir şekilde karşılık vermesiyle sonlandı.

Kadriye ile ilgili gerçekleri kendisinden saklamasından dolayı Güzide’nin Sezai’ye karşı güveni bir kez daha sarsıldı. Sezai, ilişkisini onarmak istese de Güzide ayrılık kararından vazgeçmedi.

Hastaneye götürülen Serra ölünce ortalık iyice karıştı. Oltan, İpek’i suçlarken Azra da kaza anının görüntülerini eline geçirdi. Hapiste olan Selin kardeşinin ölümünden Kaşifoğulları’nı sorumlu tuttu.

Sezai, Kahraman’ın annesi hakkında doğru bildiği yanlışları görmesini sağladı. Büyük sırların ortaya çıkmasıyla kendi iç hesaplaşmasını yapan Kahraman, Oylum’dan özür diledi. Oylum ve Kahraman ilişkilerine kaldığı yerden devam etmeye karar verdi. Kahraman, Kadriye’yi ziyarete gitti ve yıllar sonra anne-oğul kavuştu.

Sezai ile Kadriye’nin konuşmasına kulak misafiri olan Güzide ise bambaşka bir sırrın kapısını araladı.

Aldatmak yeni bölümleriyle her perşembe atv’de!