Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’de yeni karar, izleyiciyi deli eder!

Doğduğun Ev Kaderindir’de yeni karar, izleyiciyi deli eder!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde şimdiye kadar 35 bölüm yayınlandı. Son haftalarda Zeynep ve Barış’ın aşk dolu anları izleyicileri mutlu ediyordu. Şimdi de buna Ali Rıza ile Sultan ikilisi de ekleniyor… Ali Rıza bey, evlilik teklifiyle Sultan’ı fazlasıyla şaşırtıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde senaristler aksiyonu artırma kararı aldı. Dizinin 36.bölümünden 2. fragmanda hem aksiyon artıyor hem de silahlar patlıyor.. .Tabii ki yine Zeynep’e fatura kesilecek sahneler geliyor. Barış ve Zeynep’in aileleri tehlike altında.

Mehdi’yi hapisten çıkartmasına rağmen, hayatından tamamen çıkartmadığı için izleyicilerin büyük tepki gösterdiği Zeynep, yeni bir fatura ile karşı karşıya. Senaristler Demet Özdemir’in canlandırdığı karakterin başına yeni işler açıyor… Zeynep ve Barış’ın aşklarını büyütmeleri, romantik sahnelerle dolu anların yaşanması beklenirken, tam tersi olacak.

Silahlar Zeynep ve Barış’ı tatlı aşk rüyalarından uyandıracak. Doğduğun Ev Kaderindir senaristleri artık bu iki karaktere gün yüzü göstermeyecek anlaşılan… Dizinin hayranları da şaşkınlıkla yeni bölüm fragmanını izledi ve yorumlarda da ilginç tepkiler vardı.

Birçok dizi hayranı bu yaşananları Zeynep’in salaklığı olarak yorumluyor…

Bir dizi hayranı şöyle yorum bıraktı: “Adamı içeri tıkıyor, sonra çıkarıyor. Hadi çıkardın neden hala hayatından çıkarmıyorsun. Onun yüzünden ailesi zarar görüyor. Bi insan 1 kişiyi hayatında tutmalı gerisini silmeli… Bu neymiş ya bi Mehdi bi Barış, vallaha fenalık geldi.”

tv8 dizisinin 36. bölümünde silahlar patlayınca Barış, Savaş nedeniyle çok endişeleniyor… Zeynep ise annesine seslenmesi de dikkat çekiyor…

Zeynep ve Barış’ın bir bölümde bile sorun yaşamadan mutlu anlar yaşadığı günler pek de yakın değil anlaşılan..