Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinde yeni gelişmeler var, yeni bir dönem başlıyor!

Son Yaz dizisinde yeni gelişmeler var, yeni bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisi Fox TV’de Cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Dizinin şimdiye kadar 11 bölümü yayınlandı ve milyonlarca izleyiciyi de kendisine bağlamayı başardı. Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları iyi reytingler getirmeye devam ediyor.

Bir mafya hesaplaşması olmasına rağmen dizide şiddet unsuru çok göz önünde tutulmuyor. Birçok yapımdaki gibi çok sert sahneler yok. Ama tabii ki hikayenin doğası gereği şiddete yönelik sahneler en makul şekilde sergileniyor. Dizinin bu yönüyle mafya-adalet hesaplaşmasında izleyicileri fazla rahatsız edici sahnelerinin olmaması önemli bir artı olarak görülüyor.

Karakterler arasındaki güçlü etkileşim, iyi uyum sağlayan isimlerin yan yana gelmesi ve doğallık da Son Yaz dizisini öne çıkartan detaylar konumunda. Yeni bölümde de hem hikaye hem de karakterler noktasında heyecanın yüksek olacağı anlarla karşılaşacaksınız.

Akgün, cinayet şüphelisi ve gazetelere düşüyor. Savcı ise onu saklıyor. Artık bir savcı gibi değil, Akgün’ün içgüdüsel olarak koruyan bir Selim Kara göreceksiniz. Bu aslında dizide yeni bir dönemin de başlangıcını ifade ediyor. Savcı ile Akgün arasında özel bir iletişim kuruldu ve artık birbirlerine et ve tırnak gibi bağlı olup, ekip ruhu içinde hareket edecekler gibi bir beklenti var. Son Yaz dizisinde savcı ve mafya liderinin oğlunun işbirliği nasıl sonuçlar doğuracak birlikte izleyip göreceğiz.

Canan da bu durumu fark ediyor ve onu sorguluyor… Selim ve Canan ilişkisinin hangi noktaya doğru sürükleneceği de izleyicilerin merak ettiği bir diğer konu…

Yağmur’dan kaçan Akgün, sonunda ona yakalanacak. Aralarında neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Yağmur, Akgün’ü koruma konusunda neler yapacak, babası ile aralarında neler yaşanacak gibi detaylar da yeni bölüm öncesi merak ettiren konular…

Akgün’ü saklayan Savcı Selim, onu bu sorundan nasıl kurtaracak, merakla bekleniyor… Son Yaz dizisi geçtiğimiz hafta çok iyi reytingler almıştı, bu hafta da aynı durumun tekrarlanması sürpriz olmayacaktır.

İşte Son Yaz dizisi 12. bölüm 1. fragmanı: