Ana sayfa Sosyal Medya Akıncı dizisinden ayrılan Tolga Tekin’in yeni dizisi belli oldu!

Akıncı dizisinden ayrılan Tolga Tekin’in yeni dizisi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Dizilerin aranılan tecrübeli isimlerinden birisi de Tolga Tekin. Bugüne kadar birçok rolde izlediğimiz oyuncu, 2004 yılından bu yana izleyicilerle farklı karakterlerle buluştu.

Kapalıçarşı dizisindeki Mustafa karakterinden Muhteşem Yüzyıl dizisinde Barbaros Hayrettin Paşa olarak izleyicilerle buluşmuştu. Paramparça dizisinin Özkan’ı olarak akıllarda kalan oyuncu, son olarak da atv ekranında ilk sezonu 20 bölüm süren Akıncı dizisinde Orhan karakterini canlandırdı.

atv dizisinin final yapması beklenirken gelen sezon finali izleyicileri mutlu etmişti. Ancak etkili bir karakter ile hikayede yer alan Tolga Tekin’in ayrılığı ise herkesi üzmüştü. Tekin’in yeni dizisi belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, önceki sezon Tutunamayanlar dizisini yapan Neden Film, şimdi de TRT1 için Dünya Hali isimli diziyi hazırlıyor.

Tolga Tekin de yeni dizinin kadrosunda başrolde yer alıyor. Tutunamayanlar’da Fehmi’ye hayat veren Ozan Çelik de yeni dizide rol alacak. Ayrıca Ayfer Tokatlı ile Emre Ünal’ın da dizinin kadrosunda bulunduğu ortaya çıktı.