Ana sayfa Dizi Haberleri Cam Tavanlar reytinglerde nasıl başladı ve Sen Çal Kapımı ekrana nasıl bir reytingle döndü?

Cam Tavanlar reytinglerde nasıl başladı ve Sen Çal Kapımı ekrana nasıl bir reytingle döndü?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Dün akşam televizyon ekranında 3 dizi arasında reyting yarışları dikkat çekti. Elbette ki atv ekranının çok iddialı dizisi Kuruluş Osman 62. bölümü ile reytingleri adeta süpürdü… Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizinin 2. sezon finaline 2 bölüm kaldı. Sadakatsiz yeni bölüm ekranda olmayınca Kuruluş Osman tüm kategorilerde birinciliği çok iyi oranlarla elde etti.

Dizi hayranları iki yaz dizisinin yarışını da merakla bekliyordu. Show TV ekranında ilk bölümü ile yayınlanan Cam Tavanlar ile ikinci sezona başlayan Sen Çal Kapımı dizilerinin reytingleri merak konusu oldu.

Sen Çal Kapımı ilk sezonda 39 bölüm yayınlandı. Dizinin son haftalarda reyting düşüşleri yaşaması nedeniyle sezon finali yapılması mantıklı bir karardı. Ekrana 2 aylık aradan sonra Sen Çal Kapımı dizisi daha iyi oranlarla dönüş yaptı. Ortalama reytingler elde eden Fox TV dizisi, dün akşam AB grubunda 4. ve ABC1’de ise 5. oldu. Sen Çal Kapımı’nın tüm kişilerde 7. olduğunu ve tüm kategorilerde de hatırı sayılır bir izleyiciyi ekrana çektiğini söyleyebiliriz.

Cam Tavanlar ise tanıtımları ile dikkat çekmişti. Bensu Soral ile Kubilay Aka ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk bölüm reytingleri geldi. Dizinin ekrana iyi başlayamadığını ve ortalamanın çok altında reytingler elde ettiğini söyleyebiliriz.

Tüm kategorilerde Sen Çal Kapımı’nın gerisinde kalan Cam Tavanlar, ikinci bölümden itibaren daha iyi oranlar elde edebilecek bir hikaye ve oyuncu gücüne sahip.