Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam ile ekrana dönen Melisa Döngel kendinden emin ve ayakları yere sağlam basıyor!

Aşk Mantık İntikam ile ekrana dönen Melisa Döngel kendinden emin ve ayakları yere sağlam basıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılından itibaren setlerde yer almaya başlayan Melisa Döngel ismini izleyiciler Elif isimli günlük diziden hatırlıyor. Bu yapımda iyi bir performans gösteren ve büyük de bir çıkışa imza atan oyuncu, Bizim Hikaye’nin Deniz’i olarak da adını parlatmıştı…

Melisa Döngel son dönemde ismi en çok konuşulan ve sosyal medyada da geniş bir kitleyi etkilemeyi başaran oyuncularda birisi… Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde canlandırdığı Ceren karakteri ile bir hayli öne çıkan oyuncu, dizinin ikinci sezonunda yer almadı.

Melisa Döngel, son dönemdeki çıkışını yeni bir dizide başrolde yer alarak taçlandırdı. Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV’nin romantik komedi dizisinde hayranları ile yeniden buluşan oyuncu, Çağla Yılmaz karakteri ile kendinden emin ve kariyerine ayakları yere sağlam basarak devam ediyor.

Yeni dizisinin heyecanını da yaşayan Döngel, önemli bir yapımda başrolde yer almanın da farkını yaşayacak. İş insanı Deniz Şahin ile aşk yaşadığını da ilan eden oyuncu, hem özel hayatında hem de iş yaşamında güzel günler yaşıyor.

Aşk hayatında her şeyin yolunda gittiğini de anlatan oyuncu, dizi için de yoğun çalıştıklarını ifade etti. Kendinden emin halleri ile dikkat çeken ve açıklamalarıyla da ayağını yere sağlam bastığını da gösteren Melisa Döngel, yeni dizisi için şunları söyledi:

“Çok güzel bir romantik komedi dizisi çekiyoruz. Bilindik romantik komedinin dışında. İki kişinin birbirine olan yeni aşkının dışında, evlenmiş bir çift var, boşanıyor. Sonra başkalarına aşık oluyorlar. Daha sonrasında hırslar araya giriyor. Değişik bir romantik komedi çekiyoruz. Çok güveniyoruz dizimize. Güzel olacağını düşünüyoruz.”