Ana sayfa Sosyal Medya Ayrılık sonrası Melisa Döngel’in aklı Sen Çal Kapımı dizisinde kaldı!

Ayrılık sonrası Melisa Döngel’in aklı Sen Çal Kapımı dizisinde kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Döngel, bir mekanda sevgilisi Deniz Şahin ile birlikte görüntülendi. Aşkını sosyal medyadan ilan eden oyuncu hem güzelliği ile büyüledi hem de bir hayli neşeliydi. Kameralara yeni dizisi Aşk Mantık İntikam’ı hem farklı hem de çok iddialı olduğunu anlatan oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılmanın da üzüntüsü içindeydi.

2015 yılından bu yana setlerde olan oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisindeki Ceren karakteri ile çok geniş kitlelere kendini sevdirme fırsatı elde etmişti. Aşk Mantık İntikam’da başrol teklifi gelince Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonunda yer almayan Melisa Döngel, ayrılığın üzüntüsü içindeydi.

Oyuncu, “Ayrıldım, çok üzüldüm. Çok seviyorum oradaki ekibim olsun, oyuncu arkadaşlarım olsun, hepsini çok seviyorum. Çok üzücü bir ayrılık oldu benim için” diye konuştu. Melisa Döngel, her başlangıcın bir sonu olduğu gerçeğini de aklından çıkarmıyor.

Ayrılık sonrası Melisa Döngel'in aklı Sen Çal Kapımı dizisinde kaldı! 7

Döngel, ayrılıktan dolayı üzgün ama kariyeri için eline gelen başrol fırsatını da kullanmak istedi. Oyuncu, “Her başlangıcın bir sonu vardır ki, güzelleri gelebilsin diye. Öyle bir yol oldu benim için de…” ifadelerini kullandı.

Sen Çal Kapımı dizisindeki tüm arkadaşları ile yeniden bir projede oynamayı çok arzu ettiğinden de bahseden Melisa Döngel, “Anıl ve Sarp ile özellikle tekrar aynı projede oynamak isterim. Zaten her zaman belirtiyorum, ikisini çok sevdiğimi” dedi.

Sen Çal Kapımı dizisine set ziyaretleri yapacağını da anlatan oyuncu, orasının hala kendi seti ve arkadaşları olduğunu ve her zaman arkadaşlarının yanında olduğunu da anlattı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı da sorulunca Melisa Döngel, “Çok yakışıyorlar, çok mutluyum onların adına. Umarım her zaman mutlu olurlar. Biz her zaman destekçileriyiz. Her zaman arkalarındayız. Mutlu olsunlar, gerisi önemli değil” açıklamasını yaptı.

“Hepimiz aşkı bulduk bu yaz” diyen oyuncunun neşesi de görülmeye değer.