Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı dizisi youtube başarısıyla parmak ısırtıyor!

Ada Masalı dizisi youtube başarısıyla parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyiciler sadece televizyon ekranında değil aynı zamanda youtube üzerinden de tam bölüm yayınlanan dizileri izleyebiliyor. Bu da sosyal medyanın bir başka faydası olarak ortaya çıkıyor. Ada Masalı dizisi de Youtube ortamında hızlı bir yükseliş sergiledi.

Geçtiğimiz Salı günü ilk bölümü yayınlanan Ada Masalı’nın sık sık Star TV ekranında tekrar bölümlerinin farklı zamanlarda yayınlanması izleyicilerin de diziyi fark etmelerini sağlıyor. Ancak hiç de azımsanmayacak kadar geniş bir kitle de youtube kanalı üzerinden diziyi takip ediyor.

Ada Masalı’nın 1. bölümünün 3,5 milyona yakın izlenme ederek müthiş bir ilgi gördüğünü biliyor musunuz? Dizi için açılan kanalın abone sayısı da 160 binin üzerine çıktı. Hızla yükselen youtube kanalının abone sayısı, paylaşılan içeriklerle daha da artıyor.

19 Mayıs tarihinde açılan Ada Masalı dizisinin youtube kanalına 1 aylık süre içinde 12 milyon 500 bin görüntülenme elde edilmesi de önemli bir başarı olarak dikkat çekiyor.

Hem fragman hem kamera arkası hem dizi sahnelerinin yayınlandığı Youtube resmi kanalında dizinin tam bölümlerini de izlemeniz mümkün.

Yaz dizileri arasında Ada Masalı, sosyal medyada en etkili yapım olarak da öne çıkıyor. Dizinin 1. bölümünün tamamının yayınlandığı video aynı zamanda youtube trendler listesine de girdi ve 11.sıraya kadar yükselmeyi başardı.