Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ozan Akbaba’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan başka bir projesi var!

Ozan Akbaba’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan başka bir projesi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Akbaba, 6 sezondur atv ekranında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırıyor. Kamera arkasında da çalışan, yıllar içinde sinema konusunda hem teknik hem oyunculuk konusunda kendisini eğiten Ozan Akbaba, EDHO’daki performansıyla geniş kitleler tarafından çok beğenildi.

Oyuncu, dizilerde yer almaktan büyük keyif alıyor ama gönlünde her zaman sinema tutkusu da var. Dizilerden önce kısa ve uzun metrajlı sinem projelerine imzasını atan Ozan Akbaba, yeni bir proje daha hazırlıyor…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 7. sezonunda yine başrolde yer almaya devam edecek olan oyuncu, ayrıca sinema tutkusunu da sürdürmeye karar verdi. Anka isimli filmin proje tasarımına imza atan oyuncu, yaz dönemini bu filmin çekimleriyle geçirecek.

Süleyman Mert Özdemir’in yönetmen koltuğunda oturacağı sinema filminde Ozan Akbaba’nın rol arkadaşları da netleşti.

Sefirin Kızı ile öne çıkan ve Masumiyet ile ününü pekiştiren Deniz Işın, başrolde yer alıyor. Ayrıca en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Faruk olarak izlediğimiz Engin Hepileri de kadroda yerini aldı.

Atilla Şendil ile Özgür Emre Yıldırımer’in de projede bulunacakları ortaya çıktı.