Ana sayfa Dizi Haberleri Set kazası değil, trafik kazası! Yalçın Hafızoğlu’nun Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da unutamadığı sahne!

Set kazası değil, trafik kazası! Yalçın Hafızoğlu’nun Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da unutamadığı sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 6. sezon sonunda yayından kaldırıldı ve 7. sezon heyecanı yaşayanlar büyük hayal kırıklığı ile ortada kaldı. Dizinin bitişinden bu yana uzun süre geçti ama izleyiciler hala birçok sahneyi hatıralarında yaşatıyor. Dizide Hızır Ali Çakırbeyli karakterini canlandıran Yalçın Hafızoğlu’nun da unutulmaz bir sahnesi var.

Ünlü oyuncu, başrolde yer alan Oktay Kaynarca ile karşılıklı olan bu unutulmaz sahneden bahsetti. Hızır Ali Çakırbeyli ile Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli karakterlerinin yer aldığı bu sahne 2017 yılının Ocak ayında yayınlanmıştı.

Aradan geçen 6 yıla rağmen genç oyuncu bu sahneden çok etkilendiğini, unutamadığını açıkladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki 6 sezon boyunca diğer tüm sahnelerden daha çok bu sahneyi unutmayan Yalçın Hafızoğlu, aslında set kazası değil, trafik kazası yaşadıklarını ifade etti.

Set kazası değil, trafik kazası! Yalçın Hafızoğlu'nun Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da unutamadığı sahne! 7

Oyuncu, o sahneyi şöyle anlattı: “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir tane sahne var. Hızır ile Hızır Ali arabada birlikte gidiyor. Mafya ve düşmanlar ile ilgili konuşurlarken, önde bir tane tır yavaşlıyor. Sağdan ve soldan iki tane tır arabayı sıkıştırıyor. Arkadan bir tane tır da vura vura bizi öndeki tırın içine sokuyor. Böyle bir sahne var ve bizi kaçırıyorlar. Şimdi o sahnede, arkadaki tır bize gerçekten vurdu.

Biz Oktay Kaynarca ile birlikte sarsıldı. 3 hafta boyunca benim boynum ağrıdı. Gerçekten yaşadık. Bir sürü kamera var, bir kere yapılıp bitecek. Benim de tek bir şansım var. Sahneyi yaptık, 3 hafta boynum ağrıyla gezdim. Bunu hiç unutmuyorum. Bu set kazası da değil, trafik kazası. Arkadan 70’le giderken bize vurdular. O sahneyi bir daha izleyin ve benim ağzımı okuyun.”

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin çok ilgi çektiği 2017 yılındaki 55. bölümde yayınlanan bu sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.