Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz stratejisi lazım!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz stratejisi lazım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca’nın hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, ilk sezonunda iyi bir tablo ortaya koydu. Dizinin hikayesine yönelik olarak çeşitli eleştiriler olsa da ilk bölümlerinde çok iyi reytingler elde etti. Ancak dizi sezon içinde giderek izleyicilerin bir kısmını kaybetti ve reytingleri de düştü. Yine de ortalamanın üzerinde kalan oranlar elde eden ve gayet iyi bir ilk sezon geçiren Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 13 Haziran’da yayınlanacak olan 35. bölümü ile birlikte sezona ara verecek.

Bir sezonda 35 bölüm çekmek ve ortalamanın üzerinde reytingler elde ederek iyi bir görüntü çizmek her diziye nasip olmuyor. Ancak Oktay Kaynarca’nın hayranları ve diziyi sevenler projenin bu noktaya gelmesini sağladı. Şimdi de ikinci sezon için beklentilerin arttığı bir yaz arası yaşanacak.

6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrol oyuncusu olarak izlediğimiz Oktay Kaynarca her sezon bambaşka bir hikaye kurgusu içinde ve izleyenleri çok heyecanlandıran sezonlar ile ekrandaydı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin senaristleri yaz arasını çok iyi değerlendirir ve her sezon başında yeni sürprizler ile milyonları ekran başına çekerdi.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yapım ekibinin de hikaye noktasında yaz dönemini çok iyi değerlendirerek, ilk sezonun arızalarını düzeltme ve yeni karakterler ile diziye güç katmaları bekleniyor.

Eylül ayında ikinci sezon çekimleri başlarken oluşacak olan heyecan dalgasının dizinin reytinglerine de olumlu etki yapması beklenir. Sonuç olarak, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin her sezon ortaya koyduğu yenilenme, farklı karakterler ile hikayeyi güçlendirme ve yapılan sürpriz adımlar ile izleyicileri konsolide etme stratejisini bakalım Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ekibi de sergileyecek mi?

Oktay Kaynarca dizinin yayınlanmasından aylar önce proje ilk gündeme geldiği zaman “Sezonun lokomotifi olacak” diyerek çok iddialı bir çıkış yapmıştı. Dizinin yayınlandığı ilk haftalara bakıldığında iyi reytingler gelmiş ve bu iddianın gerçekleştiği düşüncesi akıllara yerleşmişti. Ancak sonraki süreçte diziye olan ilginin azalması dikkatlerden kaçmadı. Şimdi ikinci sezonda yeni sürprizler ile dizinin sadık takipçilerini yeniden ekrana çekmek için iyi bir zaman kazanılmış oldu.