Ana sayfa Dizi Haberleri Yalçın Hafızoğlu’ndan itiraf! Oyuncu, Yunus Emre Yıldırımer ile benzerliğini çok suistimal etmiş!

Yalçın Hafızoğlu’ndan itiraf! Oyuncu, Yunus Emre Yıldırımer ile benzerliğini çok suistimal etmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Hızır Ali Çakırbeyli karakteri ile büyük popülerlik elde eden oyuncu Yalçın Hafızoğlu, 5 yıl süren proje ile kendisini kanıtladı.

Oyunculuk yolculuğunda böyle etkili bir dizide yer alarak büyük fırsat elde eden, bunu da iyi değerlendiren Yalçın Hafızoğlu, aslında ilk deneyimini Kiralık Aşk projesinde yaşamıştı. Ancak o dönemde henüz çok acemi olan ve dizide de kısa bir sahnede yer alan oyuncu, yıllar içinde kendisini geliştirdi.

Kiralık Aşk dizisinde kısa bir rolü olmasına rağmen sokakta vatandaşlardan ilginç tepkiler alan oyuncu, “Benim basın açıklaması yapacak bir halim mi var anlamadım ama, biten her diziyi bana soruyorlar. Neden bitti, geri gelecek mi?” diye konuştu.

Yalçın Hafızoğlu'ndan itiraf! Oyuncu, Yunus Emre Yıldırımer ile benzerliğini çok suistimal etmiş! 8

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kendisi adına okul gibi olduğunu ve bu projede çok şey öğrendiğini anlatan oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ilk önce küçük bir rol için görüşmeye gittiğini de söyledi.

Oyuncu, “Aradan 2-3 ay geçti. Gelsene dediler, akıllarındakini söylediler, böylece dahil oldum” diyerek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine çok da bilinçli olmadığı bir süreçte katıldığını anlattı.

Dizinin ilk bölümlerinde yavaş yavaş oluşturulan Hızır Ali Çakırbeyli karakteri ile kısa sürede kendisini gösteren ve izleyicilerden büyük destek bulan oyuncu, setteki ilk dönemlerinde de ne yaptığını bilemez bir noktada olduğunu anlattı.

Dizide sete ve ekibe alıştıktan sonra kendisine geldiğini belirten Yalçın Hafızoğlu, projenin kendisi için okul gibi olduğunu vurguladı.

Bu dizideki rol arkadaşı Yunus Emre Yıldırımer ile fiziki olarak birbirlerine benzediklerinden de bahseden oyuncu, aynı ilçede oturduklarını ve o dönemde aynı spor salonuna gittiklerini de belirtti.

Oyuncu, “Abi ile kardeş gibiyiz. Biz deli gibi görüşüyoruz. O beni arar, ben onu ararım. Maç izliyoruz, hiçbir şey yapmazsak yürüyoruz. Çok iyi bir dost, çok iyi bir abi. Benzerliğimizi hep karıştırıyorlar” dedi.

Yalçın Hafızoğlu'ndan itiraf! Oyuncu, Yunus Emre Yıldırımer ile benzerliğini çok suistimal etmiş! 9

Bu benzerliği çok suistimal ettiğini gülümseyerek anlatan Yalçın Hafızoğlu, şöyle konuştu: “Benim kaşımda yara izi var. Dizi çok izlendi, ikiz kardeşleri de ayırırsın ya bir süre sonra, biraz ona döndü. İnsanlar fark etmeye başladı. Ben bunu çok suistimal ettim. Yaptım yani. Bizim orada bir büfe var, oraya gidip hesabı ‘Yunus’a yaz’ demişliğim var.”