Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde Naz’ı canlandıran Yasemin Yazıcı ikinci sezondan ilk detayı verdi!

Son Yaz dizisinde Naz’ı canlandıran Yasemin Yazıcı ikinci sezondan ilk detayı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinde Naz Yaman karakterine hayat veren genç isim Yasemin Yazıcı oldu. İlk dizisinde çok iyi performans sergileyen oyuncu, böyle bir yapımda yer almaktan dolayı çok memnun olduğunu açıkladı.

Son Yaz dizisinde yoluna devam eden Yasemin Yazıcı, Bodrum’da bir markanın etkinliğine katıldı… Dizinin ilk sezon finalinin ardından dinlenmeye çekilen oyuncu “Bodrum’un keyfini çıkarttım, çok güzel günler geçirdik” diye konuştu.

Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda yer almayı heyecanla bekleyen Yasemin Yazıcı, ilk projesinden çok memnun kaldığını şu sözlerle anlattı: “Ben çok memnunum. İlk projem olmasına rağmen böyle bir projenin içinde olmak benim için çok büyük bir şans. İkinci sezon devam etmesi zaten inanılmaz bir durum.”

Son Yaz dizisinin ilk sezonunun ardından Aşk Taktikleri isimli sinema filminin kadrosuna katılan oyuncu, Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız ikilisi ile birlikte aynı sette yer alma başarısı da gösterdi.

1997 İstanbul doğumlu oyuncu genç yaşına rağmen sektöre iyi bir başlangıç yapmanın da şansını yaşıyor. Aşk Taktikleri isimli filmde yer aldığını ama projeden bahsedemeyeceğini anlatan Yasemin Yazıcı, “Dijital bir proje, onun için de çok heyecanlıyım. Konusu bir romantik komedi” diye konuştu.

Yasemin Yazıcı, Aşk Taktikleri filminin ardından Ağustos ayının ortalarında Son Yaz dizisinin ikinci sezonu için çalışmalara başlayacaklarını anlattı.

Son Yaz dizisi hayranları İstanbul ve bir bölümü de Rize’de geçecek olan ikinci sezonu heyecanla bekliyor. Ağustos ortasında setin başlayacağını da ilk duyuran Yasemin Yazıcı oldu.