Ana sayfa Sosyal Medya Bomba gibi bir kadroyla gelen Saygı dizisinin 2. sezonundan Miray Daner’li video!

Bomba gibi bir kadroyla gelen Saygı dizisinin 2. sezonundan Miray Daner’li video!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonuyla izleyicilerden büyük ilgi gören BluTV dizisi Saygı, bomba gibi kadrosuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Çekimleri süren ikinci sezondan sosyal medyaya düşen Miray Daner’li video büyük heyecan yarattı.

İlk sezonu 2020 yılında izleyiciyle buluşan dizi Behzat Ç. dizisindeki aykırı karakter Ercüment Çözer’in hikayesiyle ortaya çıktı. Behzat Ç dizisinde yer alan Ercüment Çözer, toplumdaki sorunları kendi yoluyla düzeltmeye çalışan, şiddeti bu sorunları çözmenin aracı olarak gören sıra dışı bir karakter.

Bomba gibi bir kadroyla gelen Saygı dizisinin 2. sezonundan Miray Daner'li video! 8

İlk sezonunda Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Erkan Can’ın rol aldığı dizinin kadrosu ikinci sezonda daha da güçlendi. İkinci sezonda aynı ekibe Sarp Akkaya, Damla Sönmez, Muhammet Uzuner ve Dost Elver de eşlik ediyor. Inter Medya imzalı ‘Saygı: Bir Ercüment Çözer’in senaryosu Ercan Mehmet Erdem imzası taşıyor.

Dizinin ikinci sezon çekimleri son hız devam ederken setten ilk video da sosyal medyaya düştü. Video, Miray Daner’in sahnesinin provası sırasında kaydedilmiş. Okuma provası yapan Daner, kameranın kendisini çektiğini fark etmesiyle izleyiciye öpücük yolluyor.

Bu arada Sarp Akkaya bu kez izleyicilerin karşısına çok farklı çıkıyor. İlk kez bıyıksız haliyle izleyicinin karşısına çıkacak olan oyuncudaki bu değişiklik dizinin yeni sezonunun heyecan dozajının da artmasına neden oldu.

Bomba gibi bir kadroyla gelen Saygı dizisinin 2. sezonundan Miray Daner'li video! 9

Bu arada ikinci sezonda dizinin yönetmeni değişti. Saygı dizisinin ikinci sezonunu son dönemlerin öne çıkan isimlerinden Ender Mıhlar yönetecek. Mıhlar, ekranın en popüler dizilerinden Sen Çal Kapımı’nın eski yönetmenlerinden.