Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı’nda herkesin merak ettiği sorunun yanıtı ortaya çıktı!

Masumlar Apartmanı’nda herkesin merak ettiği sorunun yanıtı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı, şimdiye kadar 45 bölüm yayınlandı. TRT1’in en başarılı yapımlarından olan dizi, bu sezon da tüm kategorilerde birincilik elde ederek reytingin zirvesinde bulunuyor.

Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu’nun başrollerinde yer aldığı diziye ikinci sezonda Melisa Şenolsun katılmıştı. Rüya karakterinin ardından ise şimdi Ceylan karakterini izleyeceksiniz. Önümüzdeki bölümlerden itibaren Han’ın eski sevgilisi Ceylan karakteri ortaya çıkacak.

Dizide bu karakteri canlandıracak isim olarak ilk önce Özgü Namal’ın ismi konuşulmuştu. Ancak daha sonra Aslıhan Gürbüz ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı. Masumlar Apartmanı dizisinde bu gelişmeler yaşanırken, hikaye içinde cevabı en çok merak edilen sorunun yanıtı da ortaya çıktı.

9 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan dizinin öncesinde hayranlar en çok da Gülben ile Esat’ın evlenip evlenmeyeceğini soruyor. İşte bu sorunun yanıtı 46. bölüm 2. fragmanında yer alıyor.

Gülben karakteri yeni bir hayata doğru adım atmak için karar verdi. Kırmızı Oda dizisinde Binnur Kaya’nın canlandırdığı Doktor hanım karakteri diziye bu hafta da konuk oldu. Doktor hanımdan tavsiyeler alan ve kararını veren Gülben, “Evleniyoruz” diyerek yolunu çizdiğini gösterdi.

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünde herkes Gülben ile Esat evliliğini heyecanla bekliyor. Tabii ki son dakika arıza çıkmaz ise bu iki karakter evlenecek ve hikayede yeni bir dönem başlayacak.