Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gonca Vuslateri’den 3 yıl sonra yeni bir dizi geliyor!

Gonca Vuslateri’den 3 yıl sonra yeni bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri katıldığı ödül töreni öncesinde basın mensupları tarafından görüntülendi. Siyahlar içindeki oyuncu, şık haliyle dikkatleri üzerine çekti. En son Gürgen Öz ile birlikte Her Şey Dahil isimli sinema filminin çekimlerinde yer alan oyuncu, Datça’da uzun süre kalmıştı.

30 güne yakın süren çekimlerin güzel geçtiğini belirten oyunu, çok komik bir film çekildiğine değindi. Oyuncu, “Datça’da her gün sete gittim. Yorgunluktan gözümün altına kan oturdu” diye konuştu.

Her şeyin yolunda gittiğini belirten Gonca Vuslateri, arkadaşı Gürgen Öz ile yeni bir proje hazırladıklarını anlattı. Ocak ayında bir başka işi olduğunu anlatan oyuncu, yoğun bir dönem geçirdiğini anlattı.

Fenomen hikayesi olan bir diziye başlayacağı bilgisini veren Gonca Vuslateri, hayranlarını da meraklandırdı. Bir kanal için dizinin çekileceğini belirterek televizyon işi olduğunu belirten oyuncu, 3 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönüş yapmış olacak.

Oyuncu, Ağustos ayında çekimleri Kars’ta başlayan Uzak Şehrin Masalı için anlaşma yapmış ama çekimler başlamadan önce projeden ayrılma kararı almıştı. Bu dizinin 5 bölüm sürdüğünü ve geçtiğimiz ay final yaptığını da hatırlatalım.

Gonca Vuslateri, pandemi sürecinde işlerinin açık olmasından memnun olduğunu da ifade etti.

Bacağına sıcak su döküldüğü için yanık oluşan oyuncu, bir süredir tedavi gördüğünü de anlattı. Bu olaydan sonra restoranlara garip tepkiler verdiğini anlatan oyuncu, garsonlar çay getirirken tedirginlik yaşadığını da ifade etti.