Ana sayfa Sosyal Medya Mevlana dizisi İlker Aksum’u çok değiştirdi!

Mevlana dizisi İlker Aksum’u çok değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İlker Aksum, bir süredir Konya’da bulunuyordu. Setten fırsat bularak İstanbul’a gelen ve gazeteciler tarafından görüntülenen oyuncu imajıyla dikkat çekti.

Saçları, sakalları ve bıyıkları ile farklı bir imaj sergileyen oyuncu, Mevlana dizisindeki rolü nedeniyle bu haldeydi. TRT’nin dijital kanalı için çekimleri devam eden Mevlana projesinde önemli isimler buluştu.

Bülent İnal, Ahu Türkpençe, Devrim Özkan, Baki Davrak, Can Nergis, Ushan Çakır, Yusuf Çim, Mert Turak, Özlem Tokarslan, Burç Kümbetlioğlu, Altan Gördüm gibi isimler dizinin kadrosunda bulunuyor.

Çok iddialı bir kadro ile çekimleri süren Mevlana dizisinde İlker Aksum, o döneme uygun imajıyla kameralar tarafından görüntülendi.

Mevlana dizisi İlker Aksum'u çok değiştirdi! 7

Oyuncu, “Konya’dayım, Mevlana dizisini çekiyoruz” diye konuştu. Arada boşluklar buldukça İstanbul’a geldiğini anlatan oyuncu, bugüne kadar basından hiçbir şeyi saklamadığını ve barışık olduğunu ifade etti.

Basın mensuplarını halkın temsilcisi olarak gördüğünü ifade eden oyuncu, halka hiçbir zaman yalan söylemediğini dile getirdi.

Kamuya açık yerde hiçbir zaman basına terslik yapmadığını anlatan oyuncu, kimseden hiçbir şeyi saklamadığını vurguladı.