Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazar Ergüçlü ve Fırat Çelik hayranları için bugün anlamlı bir gün!

Hazar Ergüçlü ve Fırat Çelik hayranları için bugün anlamlı bir gün!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin yeni özel yapımı “SAKLI” izleyicisiyle bugün saat 12.00’da buluşuyor. İki evli insanın yasak aşkını sıradan bir ihanet hikayesinin ötesine geçerek karakterlerin farklı bakış açıları üzerinden anlatan MAY Productions imzalı “SAKLI”nın başrollerinde Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar yer alıyor.  “SAKLI” tutkulu yasak ilişkiyi farklı bir bakış açısıyla anlatarak duygularınızı sınayacak!

Tutkulu bir yasak aşkı gizemli bir cinayet soruşturması etrafında ören “SAKLI”, izleyiciyi bir aldatma hikayesinin çok ötesine taşıyacak. İzleyicinin kendisini, karakterlerin yerine koyarak aşkın heyecanına teslim olacağı dizide, seyircinin de duyguları sınanıyor.

Yayınlanan cesur videolarıyla izleyicilerinin merak dozunu yükselten “SAKLI”, unutulmayacak bir dizi olmanın sinyallerini veriyor.

Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar’a Zuhal Olcay, Nur Sürer, Yekta Kopan, Erdal Küçükkömürcü, Janset, Emre Karayel gibi değerli oyuncuların eşlik edeceği dizinin yönetmen ve senarist koltuğunda Deniz Akçay otururken, ikinci yönetmenliği Can Teker, görüntü yönetmenliğini Ahmet Bayer, yapımını ise MAY Productions üstleniyor.

Sena Şener’den “SAKLI”ya özel jenerik müziği

Merakla beklenen “SAKLI”nın jenerik müziği ise sevilen sanatçı Sena Şener tarafından diziye özel hazırlandı. Hafta sonu yayınlanan ve duyguları açığa çıkaran güçlü sahnelerden oluşan jenerik videosu, Sena Şener’in etkileyici yorumuyla birleşerek büyük ilgi gördü.