Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası’nın reytingleri Hercai’nin son dönemini hatırlattı!

Kalp Yarası’nın reytingleri Hercai’nin son dönemini hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisi pazartesi rekabetinde artık çok gerilere düştü. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başarılı işbirliği yürüttüğü projenin hikayesi de çok sevildi. Dram sosu güçlü olan dizinin yaz döneminden bu yana devam etmesi bir avantaj olarak görülüyordu.

Ancak pazartesi akşamları rakip dizilerin yayına başlaması ile birlikte Kalp Yarası kısa sürede izleyici kaybı yaşadı. Reytingleri bir hayli düşen dizinin durumu Hercai’nin son dönemlerini hatırlatıyor. Hercai dizisi de tüm kişiler kategorisinde tutunarak ilerliyor ama AB ve ABC1’de ciddi kayıplar yaşıyordu. Hercai dizisinde yaşanan bu düşüş finali getirdi.

Kalp Yarası dizisi 21. bölümü ile ekrana geldi ve reytinglere bakıldığında Hercai’nin son dönemlerine benzeyen bir tablo var. Tüm kişiler kategorisinde tutunmaya çalışan dizi, AB grubunda adeta silindi. ABC1’de ise ortalamanın altında seyreden reytingler izleyici ilgisinin azaldığını anlatıyor.

Tüm kişiler grubu ile ekranda durma konusunda Hercai uzun süre direnebilmişti. Benzer bir durumu Kalp Yarası da sağlayabilir. Ancak bu kategoride izleyicilerin sağlam şekilde durması ve düşüş yaşanmaması gerekiyor.

Kalp Yarası dizisi şayet Hercai’nin taktiğini izler ve her bölümü ile akıcı bir hikaye ve tansiyonu yüksek sahneler ortaya koyar ise sadık izleyicisini tutmaya devam edecektir. Böylece de Hercai’nin 3. sezonda ayakta kalma taktiği ile sezon sonuna kadar devam edebilecek gücü kendisinde bulabilir.