Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı, Elbet Bir Gün ve Maraşlı dizileri Asya pazarına çıkıyor!

Elkızı, Elbet Bir Gün ve Maraşlı dizileri Asya pazarına çıkıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Halen Fox TV’de yayınlanmaya devam eden Elbet Bir Gün, Maraşlı ve El Kızı Asyalıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu iki dizi Asia TV Forum & Market etkinliğinde Asya pazarına sunulacak.

Türk dizileri dünyayı fethetmeye devam ediyor. Sırada El Kızı, Maraşlı ve Elbet Bir Gün var. Halen Fox TV’de yayınlanan iki dizi reytinglerden çok parlak sonuç almıyor. Ancak bu durum, yurt dışında ilgi görmeyeceği anlamına gelmiyor.

Bugüne kadar Türkiye’de yüksek reytingler alamadığı halde yurt dışında milyonlarca kişi tarafından dizi örnekleri bulunuyor. Asya izleyicisine hitap edecek bu iki yapım da kıtadaki dizi izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Elkızı, Elbet Bir Gün ve Maraşlı dizileri Asya pazarına çıkıyor! 8

Asia TV Forum & Market, 1-3 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinliğin bir kısmı online bir kısmı da Singapur’daki etkinlik alanında yapılacak. Sektörün liderlerinin konuşma yapacağı konferansların yanı sıra etkinlikte dünyanın her yerinden dizi formatı Asyalı yapımcı ve kanalların karşısına çıkacak.

Dağıtım şirketi Intermedia da Elbet Bir Gün, Maraşlı ve El Kızı’yla etkinliğe katılıyor. Her ikisi de Fox TV’de yayınlanan dizi dram içerikli. Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Fikret Kuşkan ve Perihan Savaş’ın başrollerinde yer aldığı Elkızı dizisi 23 Ekim’de yayınlanmaya başlamıştı. Dizi, küçükken hem anne hem de babasını kaybeden Ezo’nun mücadelesini anlatıyor.

Elkızı, Elbet Bir Gün ve Maraşlı dizileri Asya pazarına çıkıyor! 9

Elbet Bir Gün ise çok daha yeni bir dizi. Yaklaşık iki hafta önce başlayan dizide Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk rol alıyor. Kapadokya’da bir aileden beş kişinin cesedinin bulunması ile başlayan hikayede, kendilerini gizlemeye çalışan iki kız kardeşin öyküsü anlatılıyor.

ATV’de yayınlanan Maraşlı’nın başrollerinde ise Alina Boz ve Burak Deniz vardı. Dizi izleyiciler tarafından çok sevilmesine ve son bölümlerinde fena olmayan reytingler elde etmesine rağmen sona erdirilmişti.