Ana sayfa Dizi Haberleri Bu gelen Masumlar Apartmanı finalinin ayak sesleri mi?

Bu gelen Masumlar Apartmanı finalinin ayak sesleri mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun diğer yüzü isimli romanından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi ekrana ilk geldiğinde izleyicilerde duvara çarpma etkisi yaratmıştı. Daha önce hiç böyle bir hikayeye şahit olmayan izleyici deyim yerindeyse büyük bir şok yaşamıştı. Durum böyle olunca dizi ilk sezon fırtınalar estirmişti.

Ancak ikinci sezon Masumlar Apartmanı için durumlar değişti. Dizinin en sevilen ana karakterlerinden biri olan İnci’nin ayrılığı izleyiciyi bir boşluğa düşürdü. Yerine gelen Melisa Şenolsun’u izleyici bir türlü kabullenemedi.

Bir süre sonra hikaye de kendini tekrarlamaya başlayınca izleyici hafiften Masumlar Apartmanı’ndan sıkılmaya başladı. İzleyicinin bu tatminsizliği aynı akşam ATV dizisi Destan’ın fırtına gibi başlamasıyla birleşince Masumlar Apartmanı’nın reytingleri hızla kan kaybetmeye başladı.

Hikayeyi canlandırmak için Masumlar Apartmanı senaristleri sevilen oyuncu Aslıhan Gürbüz’ü, Han’ın eski nişanlısı Ceylan olarak hikayeye soktu ancak bu da işe yaramadı. Bir zamanların reyting birincisi Masumlar Apartmanı artık beşinci sıralarda.

Öte yandan Masumlar Apartmanı’nın hikayesi de artık bir bir çözülmeye başladı. Gülben yavaş yavaş iyileşirken Esat’la evlenmenin eşiğine geldi. Naci de Safiye’ye evlenme teklif etmek üzere. Dolayısıyla hastalar bir bir iyileşiyor, mutluluğa adım adım ilerliyor.

Tüm bunlar akıllara “Acaba Masumlar Apartmanı finale mi yaklaşıyor?” sorusunu getiriyor. Zira Farah Zeynep Abdullah’ın gidişinin ardından Masumlar Apartmanı’nın bir daha asla eski tadını yakalayamayacağını savunan izleyici, hikaye böyle sıkıcı devam edecekse dizinin final yapmasından yana. Eğer yapım şirketi izleyicinin bu görüşünü dikkate alıyorsa ve reytingler böyle düşük devam ederse sezon sonunda finale karar verebilir.