Ana sayfa Sosyal Medya Özgü Kaya’nın yeni dizi heyecanını bozan yeni gelişme!

Özgü Kaya’nın yeni dizi heyecanını bozan yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özgü Kaya, 2017 yılında yayınlanan Adı Efsane isimli dizideki Sibel karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Mehmetçik Kutül Amare ve ardından da Kimse Bilmez isimli yapımlarda rol alan oyuncu, bir süredir dizilerden uzaktaydı.

Ex Aşkım isimli dizide de Yosun karakteri ile yer alan Özgü Kaya, şimdilerde yeni televizyon dizisinin heyecanını yaşıyor. Üç Kız Kardeş isimli Kanal D dizisinde Türkan karakterini canlandıracak olan oyuncu, hayranlarıyla yeniden buluşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde dizideki rol arkadaşları ile okuma provasında buluşan Özgü Kaya’nın dizi heyecanını bozan gelişme ise koronavirüse yakalanması oldu… Rol arkadaşları Almila Ada ve Veda Yurtsever gibi koronaya yakalanan Özgü Kaya, çekimlere hazırlanırken bu talihsizlik ile karşılaştı.

10 günlük karantina sürecine giren Özgü Kaya’nın sağlık durumunun iyi olduğu gelen bilgiler arasında. Oyuncu son günlerde instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da hayranlarının beğenisini kazanıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Özgü Kaya (@kayaozgu)’in paylaştığı bir gönderi

Birbirine çok bağlı olan Türkan, Derya ve Dönüş isimli genç kızların hayata atılmaları ile başlarından geçen olayları anlatan Üç Kız Kardeş dizisinin çekimleri gecikmeli başlayacak.

Koronavirüs nedeniyle dizi ekibinin planları bozulurken, Ocak ayının başlarında Ayvalık’ta çekimlerin başlaması yönünde bir beklenti var.

Üç Kız Kardeş isimli İclal Aydın’ın çok satan romanından Betül Yağsağan tarafından senaryolaştırılan yeni Kanal D dizisinde etkili bir oyuncu kadrosu buluştu.