Ana sayfa Dizi Haberleri Berker Güven ile Özgü Kaya, muhteşem bir başarının mimarı oldu!

Berker Güven ile Özgü Kaya, muhteşem bir başarının mimarı oldu!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında 3. sezonu devam eden Üç Kız Kardeş isimli dizi, çok geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Dizide yine başrolde yer alan İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizinin iki genç başrolü Berker Güven ile Özgü Kaya güçlü bir performans ortaya koydu.

Çekimleri Ayvalık’ta devam eden ve izleyicilerin hikayesini çok beğendikleri Üç Kız Kardeş dizisinde şimdiye kadar 80 bölüm yayınlandı. Dizinin Cumartesi akşamı 81. bölümü ekrana gelecek ve basındaki haberlere göre de 84. bölüm final olacak.

3 sezon ekranda kalmak ekip adına çok büyük bir başarı olarak gözüküyor. Türkan karakterinde Özgü Kaya, rolünü başarıyla canlandırırken, önemli deneyimler de elde etti. Genç oyuncu, başrolün ağırlığını taşımakla kalmadı, duygusal sahnelerdeki inandırıcı performansı ile de geniş kitleleri gözyaşına boğdu.

Berker Güven ise yeteneklerini bir kez daha ortaya koydu ve Somer karakterinde kendisinden beklenen bir başarı sağladı.

İki genç oyuncunun da birbirleri ile karşılıklı sahnelerinde profesyonellikleri, karakterlerin duygularını izleyiciye geçirme noktasındaki başarıları sosyal medyada da çok konuşuldu.

84. bölümü ile birlikte 4 Mayıs tarihinde final yapacak olan Üç Kız Kardeş dizisi, iki genç başrol oyuncusu adına kariyerleri için büyük bir sıçrama olarak kayıtlara geçti.

Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Eren Ören gibi genç isimler de dikkat çeken performanslar sergiledi.

İclal Aydın, Reha Özcan ve Veda Yurtsever’in de dizinin başarısında çok büyük katıkları bulunduğu bir gerçek.