Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi mutlu bir final ile sona erdi!

Üç Kız Kardeş dizisi mutlu bir final ile sona erdi!

tarafından ker_def

Üç Kız Kardeş isimli dizi projesi Kanal D ekranında son kez izleyicilerle 4 Mayıs Cumartesi akşamı buluştu. İclal Aydın’ın ilk önce dizi senaryosu olarak planladığı, ancak daha sonra roman olarak yayınlayarak büyük başarı kazandığı Üç Kız Kardeş isimli kitabın uyarlaması televizyon dizisi olarak da önemli başarılar elde etti.

Özgü Kaya ve Berker Güven ikilisi 3 sezon süren projede çok iyi başrol ikilisi olarak güçlü bir uyum ve yüksek bir enerji ortaya koydu. İclal Aydın’ın da başrolünde yer aldığı dizi; Türkan, Derya ve Dönüş isimli karakterlerin hikayesi olarak ekrana yansıdı.

Özgü Kaya’nın yanı sıra Melisa Berberoğlu ve Almila Ada da dizinin başrolünde yer alan kadın oyuncular arasındaydı. Reha Özcan ve Veda Yurtsever gibi tecrübeli oyuncuların da önemli katkı yaptığı Üç Kız Kardeş dizisi mutlu bir final ile sona ererek izleyicilerini memnun etti.

Üç Kız Kardeş 4 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan 84. ve final bölümünde aradan yıllar geçti ve herkes yeniden bir araya gelerek ortaya mutlu bir tablo konuldu.