Ana sayfa Sosyal Medya Bu ikili çok konuşulur! Çağatay Ulusoy ve Alina Boz ikilisi sosyal medyada şimdiden etkileşim yaratmaya başladı!

Bu ikili çok konuşulur! Çağatay Ulusoy ve Alina Boz ikilisi sosyal medyada şimdiden etkileşim yaratmaya başladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Süslü Korkuluk’un fragmanı ekranlara bomba gibi düştü. İlk fragmanı yayınlanan diziyle ilgili herkes büyük bir merak içerisinde.

Diziyle ilgili en büyük soru işareti ise Çağatay Ulusoy’un partneri.  TV8’de yayınlanacak Süslü Korkuluk dizisinin yapımcısı OGM Pictures, yönetmeni ise Cem Karcı.

En son BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinde izlediğimiz Çağatay Ulusoy’un adı uzun süredir Yalı Çapkını isimli diziyle anılıyordu. Ancak Ulusoy dizinin hikayesini beğenmeyince proje rafa kaldırıldı.

Hemen ardından Çağatay Ulusoy’un, OGM Pictures’ın bir başka projesi olan Süslü Korkuluk’u kabul ettiği ortaya çıktı. 2021’in son günlerinde yeni dizinin ilk tanıtımı için sete çıkan Cem Karcı, Çağatay Ulusoy ve diğer dizi ekibi çok kısa süre içerisinde çok merak uyandırıcı bir tanıtıma imza attı. Tanıtım yeni yılın ilk günü TV8 ekranında yayınlandı.

Bu arada diziyle ilgili en büyük soru işareti kadın başrol oyuncusunun kim olacağı idi. İddiaya göre dizinin kadın başrol oyuncusu belli oldu. Ortaya Alina Boz’un ismi atılınca Alina Boz hayranları da heyecanlandı ve hemen sosyal medyada güzel yıldıza rolü kabul etmesi yönünde yorumlar yağmaya başladı.

Bu ikili çok konuşulur! Çağatay Ulusoy ve Alina Boz ikilisi sosyal medyada şimdiden etkileşim yaratmaya başladı! 8

İkiliyi çok yakıştıran Alina Boz hayranları oyuncunun instagram paylaşımının altına teklifi kabul etmesi yönünde pek çok yorum yaptılar. Oyuncunun hayranları, bu rolün Alina Boz’un kariyeri açısından önemli bir fırsat olacağı görüşünde birleşiyor.

Sosyal medyada Çağatay ve Alina hashtaglari açıla dursun daha konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Eğer Alina Boz gerçekten rolü kabul ettiyse güzel oyuncu en son rol aldığı Maraşlı ve Aşk 101 dizilerinden sonra ekrana dönüyor demek. Bu ikili çok konuşulur! Çağatay Ulusoy ve Alina Boz ikilisi sosyal medyada şimdiden etkileşim yaratmaya başladı! 9

Rol için adı geçen isimlerden bir diğeri de Hafsanur Sancaktutan. Güzel oyuncu en son Son Yaz isimli dizide baş rolü Alperen Duymaz ile paylaşmış ve performansıyla büyük övgü almıştı.

Şimdi herkesin gözü Süslü Korkuluk üzerinde. Dizinin konusu ve baş rol kadın oyuncusu büyük bir merak konusu.