Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü yakıyor! Pozlarıyla 12 ülkede gündem oldu!

Akın Akınözü yakıyor! Pozlarıyla 12 ülkede gündem oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisiyle yıldızı parlayan, şimdilerde Kaderimin Oyunu isimli diziyle ekrana gelen Akın Akınözü dünyanın gündeminde yer tutmaya devam ediyor. Yakışıklı oyuncu son pozlarıyla sosyal medyada 12 ülkede gündem oldu.

Yakışıklı oyuncu Hercai dizisinde canlandırdığı Miran karakteriyle kariyerinin en büyük adımını atmıştı. Dizinin yurt dışında birçok ülkede gösterilmesiyle ününü sınırların ötesine taşımayı başarmıştı. Hercai dizisi bittikten sonra bir süre herhangi bir projede yer almayan Akınözü, yurt dışına verdiği röportajlarla gündem olmaya devam etmişti.

Akın Akınözü Hercai sona erdikten uzun bir süre sonra Kaderimin Oyunu isimli dizide rol almaya başladı. Akınözü, Star TV’de ekrana gelen dizide başrolleri Öykü Karayel ve Sarp Apak’la paylaşıyor. Dizi reytinglerde oldukça başarılı gidiyor.

Akın Akınözü yakıyor! Pozlarıyla 12 ülkede gündem oldu! 7

Yakışıklı oyuncu sosyal medyada da birçok ülkenin gündeminde yer almaya devam ediyor. Akın Akınözü en son L’officiel Homes Türkiye Dergisi’nin Kış 2022 özel sayısına birbirinden çarpıcı pozlar verdi.

Dergiye verdiği seksi pozların sosyal medyada paylaşılmasıyla da yakışıklı oyuncu 21 ülkede gündem oldu. Akın Akınözü, fit vücudunu sergilediği pozları sayesinde Peru, Şili, Brezilya, Arjantin, Gürcistan, Yunanistan, İtalya, ABD, Mısır, Macaristan ve Irak’ın sosyal medyasının gündeminin en üst sıralarında yer aldı.

Yapımını NGM Medya yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün üstlendiği Kaderimin Oyunu dizisinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Gül Abus Semerci kaleme aldığı yeni dizi Akın Akınözü’nün ekranlara geri döndürmesi sayesinde büyük ilgi görüyor.