Ana sayfa Sosyal Medya Çağatay Ulusoy’un dansı sosyal medyaya damga vurdu!..

Çağatay Ulusoy’un dansı sosyal medyaya damga vurdu!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un adı şu sıralar Netflix için çektiği Süslü Korkuluk dizisiyle gündemde.

Başarılı oyuncu Süslü Korkuluk’tan önce en son yine bir dijital platform olan Blu TV’ye Yeşilçam adlı diziyi çekmişti.

Çağan Irmak’ın yönettiği, Çağatay Ulusoy’a baş rollerde Afra Saraçoğlu ile Selin Şekerci’nin eşlik ettiği Yeşilçam dizisi ilk sezonuyla beğeni topladı ve ikinci sezonu da çekildi.

Önceki gün sosyal medyada paylaşılan bir video Çağatay Ulusoy hayranlarını Yeşilçam dizisinin çekim anlarına götürdü.

Ünlü oyuncunun Afra Saraçoğlu ile birlikte dans ettiği video sosyal medyayı salladı. Tbt etiketiyle paylaşılan video çok kısa olsa da oyuncunun hayranlarını mest etti.

 

Yeşilçam adlı dizide Çağatay Ulusoy küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı ‘Semih Ateş’ karakterine hayat verdi.

Oyuncunun Yeşilçam’dan sonra çok konuşulan diğer projesi ise Süslü Korkuluk oldu. Ancak Süslü Korkuluk dizisinin başına, daha çekimler başlamadan pek çok aksilik geldi.

Önce diziyi merakla bekleyenler için TV8’de tanıtımı yayınlandı. Yıllar sonra Ulusoy’un yeniden ekrana döneceği müjdelendi. Sonra Netflix ile anlaşıldı. İlk başta Çağatay Ulusoy’un partnerinin Alina Boz olacağı söylendi daha sonra Esra Bilgiç ile anlaşma sağlandı.

Ancak krizler yine bitmedi. Esra Bilgiç ile Çağatay Ulusoy hayranları ikiliden birlikte poz beklerken yine ayrılık haberi geldi. Yapımcı ile sözleşme şartlarında anlaşmazlık çıkınca Esra Bilgiç projeden ayrıldı.Yapımcı ise yeni başrol kadın oyuncu arayışına çıktı. Dizi duyurulduğu günden bu yana krizlerle anılmaya devam ediyor.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği Süslü Korkuluk dizisinin 3 sezon çekileceği biliniyor. Dizinin yayın tarihi ise henüz belli değil…