Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin Eren komiseri, Uğur Aslan’dan çok konuşulacak yeni proje müjdesi!

Yargı dizisinin Eren komiseri, Uğur Aslan’dan çok konuşulacak yeni proje müjdesi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Yargı dizisi, sezonun en çok dikkat çeken yapımlarının başında geliyor. Dizinin hikayesi, kurgusu, senaryosu kadar güçlü oyuncu kadrosu da büyük beğeni ile yakından takip ediliyor.

Yargı dizisinde Eren Komiser karakteriyle başarılı bir oyunculuk sergileyen Uğur Aslan, dizinin de kilit isimlerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Performansıyla izleyicinin beğenisini kazanan ve büyük övgü alan oyuncu, çoğu zaman diğer oyunculardan rol çalan başarılı bir isim.

Aynı zamanda Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon ile evli olan Uğur Aslan, geçtiğimiz haftalarda Kanal D’de yayınlanan “Şarkılar Bizi Söyler” programında seslendirdiği türkülerle gündeme gelmişti. Oyuncunun üniversite yıllarından gelen müzikle olan ilgisini ve sesinin güzelliğini program sayesinden tüm Türkiye duydu, video sosyal medyada milyonlarca kez izlendi.

Sadece oyunculukta değil, müzik alanında da yeteneğini konuşturan Uğur Aslan, hazırlıklarını tamamladığı yeni projesi Bir Arabesk Müzikali; Afara isimli konserlerine de geçtiğimiz aylarda başladı.

Kanal D ile de anlaşan Uğur Aslan, bugünlerde “Bir Arabesk Müzikali; Afara” projesini televizyona taşımaya hazırlanıyor. Sunuculuğunu kendi yapacağı yeni müzik ve eğlence programı Afara çok yakında izleyicisi ile buluşacak. Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği programın tanıtım filmi ekrana gelir gelmez hem izleyicilerden hem de sosyal medya kullanıcılarından büyük övgü aldı.

Yargı dizisinin Eren komiseri, Uğur Aslan’dan çok konuşulacak yeni proje müjdesi! 7

Uğur Aslan’ın ünlü konuklar eşliğinde muhteşem şarkılarla izleyiciye unutulmaz anlar yaşatacağı “Afara” çok yakında Kanal D ekranlarında olacak.