Ana sayfa Dizi Arşivi Dönence dizisi oyuncu kadrosu, hikayesi ve tüm detayları!

Dönence dizisi oyuncu kadrosu, hikayesi ve tüm detayları!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yeni dizisi Dönence’nin oyuncu kadrosu ortaya çıktı. Kanal D’nin yaz ayları için hazırladığı dizinin hazırlıkları yakında İzmir’in güzel ilçelerinden Foça’da başlayacak.

Yaz döneminin duygu yoğunluğu yüksek yapımlarından birisi olması beklenen Gönence dizisinde genç isimler bir araya geldi.

Yaz sezonunda Kanal D’de ekrana gelecek olan, cast ve hazırlık çalışmaları devam eden Dönence’nin oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimler göreceksiniz. Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan yeni dizinin başrollerinde yer alıyor. İkilinin iyi bir dizi çifti olabileceğine yönelik sosyal medyada çok sayıda olumlu görüş var. İki oyuncunun geçen yıl yaz döneminde Duy Beni isimli gençlik dizisinde yer aldığını da hatırlatalım.

Dönence dizisi oyuncu kadrosu, hikayesi ve tüm detayları! 7

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, sezona damgasını vurmaya hazırlanan dizi Gülce adında asperger sendromlu kardeşi olan Gece’nin hikâyesini ekrana getirecek.

Dizinin kadrosunda Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi,Can Kızıltuğ,Doğa Karakaş, Atakan Hoşgören, Nazlı Çetin, Can Kızıltuğ, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz ve Edanur Gülbudak gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dönence, muhteşem güzelliği ile Foça’da…

Foça’nın tarihi dokusu, taş evleri, unutulmaz gün batımı manzarası ve eşsiz doğa güzellikleri ile ekranda görsel şölen yaratacak olan Dönence’nin yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu otururken, hikayesini ise Nuray Uslu kaleme alıyor.

Duygu dolu hikâyesiyle, merakla beklenen Dönence yakında Kanal D’de.