Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 103. bölümde Altay kendi canını ortaya koydu

Teşkilat dizisi 103. bölümde Altay kendi canını ortaya koydu

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı, milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ önceki akşam yüz on üçüncü bölümüyle ekrana geldi. Teşkilat son bölümünde neler yaşandı?

Neslihan, duydukları karşısında gözü dönen Altay’ı sakinleşmesi için uzaklaştırdı.

Bu sırada Neslihan, Kate’in adamlarının saldırısından son anda kurtulurken Altay, Makinist’in kaçmasına engel oldu. Sorguya alınan Makinist’in konuşmaması Altay’ı iyice sinirlendirdi. Altay’ın kardeşiyle ilgili istihbarat bilgilerine dahil olmak istemesi onu Neslihan ile karşı karşıya getirdi. İkili arasında tansiyonun yükselmesiyle Altay görevinden istifa etti.

Tek başına kardeşini bulmaya karar veren Altay, Tunç’un peşine düştü. Kaçmak üzere olan Tunç’u yakaladı ve sorguya çekti.

Çalınan çantanın izini süren Neslihan ve ekibi Selen’in başına gelenlerinin arkasında da kimler olduğunu çözmek için derin bir çalışma başlattı.

Diğer yanda Korkut, Hamdi’nin artık eski gücü olmadığını yanlış bir hedef olduğunu Başkan’a söyledi. Ancak Başkan, Korkut’a Hamdi’nin eksi gücüne ve namına kavuşturarak masanın başına geçirmesi görevini verdi. Hamdi’nin her şeyden vazgeçip ailesiyle birlikte sakin bir hayat yaşamaya karar vermesi Korkut’un planlarını alt üst etti. Bu sırada Hamdi’nin mekanına gelen adamları gören Korkut tehlikeyi hemen fark etti.

Hamlelerinde başarısız olan Kate yeni bir plan yaptı. Bomba yüklü bir aracı halkın içine sokan Kate, sorgusu tamamlanan Makinist’in hücreye nakli sırasında bir saldırı düzenledi.

Bomba yüklü aracı bulan Altay ise bu hain planı engellemek için kendi canını ortaya koydu.

‘Teşkilat Altay’dan Tuna’ya’ yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de..