Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nihat Doğan’ın iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasında haksızlık yapmayın!

Nihat Doğan’ın iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasında haksızlık yapmayın!

tarafından ker_def

Söylemezsem Olmaz programıyla Beyaz TV ekranlarında bir süredir yer alan Nihat Doğan, hakkında Kanal D ana haber önemli bir iddiayı ortaya attı.

11 ve 16 yaşlarında iki kız çocuğunu alıkoyma suçlaması ile karşı karşıya kalan Nihat Doğan, Beyaz Tv’de kendisine karşı bir linç kampanyası yapıldığını, bu iddiaların doğru olmadığını, milli değerlere bağlı birisi olduğu için bunların başına geldiğini belirten sözler söylemişti.

Beyaz TV’nin Doğan’ın programdan gönderdiği iddiaları da ortaya atıldı.

Milliyet Cadde yazarlarından Özay Şendir, “Nihat Doğan Vakası” başlıklı yazısında, adaletli olmaya değindi ve sosyal medyadaki yorumlara karşı önemli tespitlerde bulundu.

İşte o yazı:

NİHAT DOĞAN VAKASI

Nihat Doğan, sempati duyduğum ya da yaptıkları ilgimi çeken biri değil.

Özgecan davası sırasında paylaştığı sosyal medya mesajını eleştirmenin dışında da yaptıklarıyla pek ilgilenmedim bugüne kadar.

Kanal D Haber, pazartesi günü Nihat Doğan’ın, 11 ve 16 yaşında, iki kız çocuğunu alıkoyduğu iddiasıyla gözaltına alındığını duyurdu.

Böyle bir şikayet var mı? Var. Doğan’ın ifadesi alınmış mı? Alınmış, sonra serbest bırakılmış. Avukatı da, “Suçlama yok” demiyor, sadece asılsız diye anlatıyor durumu.

Haberin duyulmasının ardından, sosyal medyada yazılanları takip ettim bir süre.

Özgecan vakasında Doğan’ın yaptığı haksızlığa, saçma mini etek genellemesine, kızıp da aynısını yapmak garip bir çelişki. Adamı sevmemek ayrı şey, sevmediğin için “Mutlaka bu suçu işlemiştir” diye yorum yapmak başka şey.

Eğer böyle bir suç işlendiyse, ne polis, ne de yargı, Doğan ünlü diye dosyanın üzerini kapatmaz.

Hatta konu medyanın gündemine geleceği için iki kere dikkatli davranır.

Adalet, sadece sevdiklerimiz için değil, sevmediklerimiz için de geçerli olması gereken bir duygu.