Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seda Akgül, Söylemezsem Olmaz’dan sitem ederek ayrıldı!

Seda Akgül, Söylemezsem Olmaz’dan sitem ederek ayrıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seda Akgül, kariyeri değil ailesini tercih etti! Beyaz TV ekranlarında uzun süre Ece Erken ve Bircan Bali’nin birlikte yürüttükleri Söylemezsem Olmaz programında ilk olarak Ece Erken, ayrılığı yaşanmıştı. Ece Erken’den sonra programı sunma noktasında Bircan Bali’nin yanına Seren Serengil ve Seda Akgül geldi.

Koronavirüs günlerinde yayınlara ara vermeyen program, Seda Akgül’ü zor durumda bıraktı. Programa katılmadan önce Çeşme’ye yerleşen ve anne-babasına yardımcı olan Seda Akgül, İstanbul’a gidip geliyordu.

Bu süreçte apart otelde kalan ve beslenmesine de dikkat edemeyen Akgül, hastanelik olmuş, sonrasında hastaneden ayrılıp yayına gittiği için eleştirilmişti.

Seda Akgül, programdan zorunlu olarak ayrıldığını açıkladı. Programın ara vermemesine sitem eden Akgül, “Mesleğimi de seviyorum ama 22 yıldır yalnız yaşıyorum. Ama bu günler sevginin, aile olmanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi. 2 gün önce de ben serum almıştım çünkü apart otelde kalıyorum beslenmeme de dikkat edemiyorum.Sizlerden özür diliyorum. Ben bir ay önce bu kadar ciddi düşünmemiştim. Keşke diyorum, zaruri olmayan çok şart olmayan programlar ara verebilse. Birbirimize yaymasak.” diyerek programdan ayrıldığını duyurdu.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Daha güzel günlerde görüşmek dileğiyle…

Seda Akgül (@sedaakgul)'in paylaştığı bir gönderi ()