Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı açıklamadı ama O Ses Türkiye’nin yayın tarihi kulislere düştü!

Acun Ilıcalı açıklamadı ama O Ses Türkiye’nin yayın tarihi kulislere düştü!

tarafından zk zk
Acun Ilıcalı’nın beş yıldır ekranlara gelen başarılı projesi O Ses Türkiye’nin, yeni sezon heyecanı başlıyor.

Yarışmanın takipçileri bekleyişini sürdürürken, en çok merak edilen ve sosyal medyada aranan konu, 2019 O Ses Türkiye’nin ne zaman başlayacağı oldu. Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye’de yeni sezon heyecanı başlıyor. Bu yıl jüri üyelerinde Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Murat Boz ve Hadise’nin yer aldığı yarışma programının çekimleri başladı. Murat Boz’un yaptığı paylaşımla çekimleri başladığı öğrenilen yarışma programının, yayın tarihini ise ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bugünkü yazısında duyurdu.

Acun Ilıcalı açıklamadı ama O Ses Türkiye'nin yayın tarihi kulislere düştü! 7

Akay, “Bu konuda bir açıklama bulunmuyor. Ancak, çekimleri başlayan yarışma programının 6 Ekim Cumartesi günü izleyicisi ile buluşacağını öğrendim. Yarışmacılara ve jüri üyeleri Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Murat Boz ve Hadise’ye başarılar dilerken, bu sene Beyaz’ın birinci olacağına da kesin gözle bakıyorum.” ifadelerini kullandı.

Yapımcılığını Acun Medya’nın ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı programda Gökhan Özoğuz ve Yıldız Tilbe’nin yerine, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan gelmişti.