Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı bitti ama İdil’i canlandıran Beril Pozam’ın set yoğunluğu bitmedi!

Ada Masalı bitti ama İdil’i canlandıran Beril Pozam’ın set yoğunluğu bitmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beril Pozam ismini izleyiciler 2019 yılında Afili Aşk isimli dizideki Nazmiye karakteri ile duydu. Kısa sürede dikkat çeken oyuncu, 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Birbirinden farklı yapımlarda başarılı performanslar ortaya koyan genç oyuncu, üst üste dizilerde yer alarak tecrübesini artırmaya devam ediyor.

Afili Aşk’ın ardından Akrep isimli dizideki Ayşem karakteri ile çok dikkat çeken oyuncu, ayrıca Olağan Şüpheliler isimli dijital dizide de Zeynep karakterinde yer aldı. Yaz aylarında Ada Masalı isimli Star TV’nin romantik komedi dizisine başlayan Beril Pozam, İdil karakterinde yine iyi bir çıkış yaptı.

Ada Masalı’nın bitmesinin ardından ise oyuncu fazla bir dinlenme fırsatı bulamadan şimdi yeni bir dizi için anlaşma yaptı. Show TV’de 2022 yılında yayınlanacak olan Baba isimli dizinin kadrosunda Beril Pozam da yerini aldı.

Togla Sarıtaş ve Haluk Bilginer ikilisinin başrolünde yer aldığı, “Bir Anadolu Hikayesi” sloganı ile ortaya çıkan Baba dizisi heyecanla bekleniyor. Beril Pozam da yeni dizine nasıl bir rolde yer alacak ve nasıl performans sergileyecek? İşte hayranlar bu sorunun yanıtını merak ediyor.

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, bugüne kadar birçok tiyatro oyununda bulundu. Sahne teknisyenliği ile başladığı sahne yolculuğunda, asistan, çevirmen ve oyuncu olarak yer alan Beril Pozam, ömrünün sonuna kadar tiyatro sahnesinde olmak istiyor.

Afili Aşk dizisinin kendisi için dönüm noktası olduğunu belirten oyuncu, kendini geliştirmek için elinden geleni yapıyor ve kendisini sürekli geliştiriyor.