Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret ve Seyyar’dan sonra Özge Özacar’a piyango gibi yeni dizi!

Kefaret ve Seyyar’dan sonra Özge Özacar’a piyango gibi yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde dikkat çeken genç oyunculardan birisi de Özge Özacar olarak gözüküyor… Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla enerjisini ve hayat neşesini ortaya koyan oyuncu, yer aldığı dizilerdeki performansı ile de ilgi görüyor.

Özge Özacar, geçen sezon Kefaret isimli Fox TV dizisinde Meltem karakterini canlandırdı. Nurgül Yeşilçay, Yurdaer Okur ve Mert Fırat ile birlikte yer aldığı dizide, usta isimlerden birçok şey öğrenen oyuncu, deneyim biriktirmeye devam ediyor.

Seyyar isimli Puhu TV’de yayınlanan 10 bölümlük dijital diziyi de Kefaret ile birlikte yürüten Özge Özacar, yoğun bir dönem yaşamıştı. Yaz aylarında bu yoğunluğun azalması ile dinlenme fırsatı bulan oyuncu, şimdi yeni bir dizi ile gündemde.

Show TV’de yeni başlayacak olan Baba dizisinin oyuncu kadrosuna katıldığı ortaya çıkan Özge Özacar için bu rol de adeta piyango gibi oldu.

Kefaret’ten sonra yine çıkış yapıp kendini sergileyebileceği bir dizi bulan Özge Özacar, heyecanla yeni projesini bekliyor… Dizinin fragmanı yayınlandı ve izleyiciler de bir hayli meraklandı.

Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer ikilisini başrolde buluşturan diziye katılan isimler arasında; Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Rumeli, Beril Pozam, Damlasu İkizoğlu ve Nihan Okutucu da yer alıyor.

Özge Özacar için yeni dizinin de yine tecrübe biriktirmesi ve yeteneklerini sergilemesi noktasında önemli bir fırsat olacağını söyleyebiliriz.