Ana sayfa Sosyal Medya Birbirine bu kadar yakışan çift gördünüz mü? Baht Oyunu bitti ama aşk hikayesi sürüyor!

Birbirine bu kadar yakışan çift gördünüz mü? Baht Oyunu bitti ama aşk hikayesi sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya ortamında dizi hayranları Baht Oyunu”nu hala özlüyor ama dizinin başrol oyuncuları Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in aşkıyla da mutlu olmaya devam ediyor.

Dizi sayesinde bir araya gelen ve sette başlayan arkadaşlıklarını da aşka dönüştüren iki ünlü oyuncu, birbirlerine çok yakışmaları ile gündemde…

Sosyal medyada hayranları tarafından sürekli övgü dolu yorumlar alan ikili, Baht Oyunu dizisi bitmiş olsa bile gündemde yer almayı sürdürüyor.

Enerjileri ve uyumları ile göz dolduran ikili gençlere de saf aşk konusunda örnek olmuş durumda. Doğallığı ile bilinen Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ikilisi için sosyal medyada güzel yorumlar var.

“Siz nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz?” diye soran hayranlar, hep böyle mutlu olmalarını istediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Bir dizi hayranı şu yorumda bulundu: “Ya çok tatlılar, çok güzeller ve çok yakışıyorlar. Hep mutlu olsunlar. İlişkileri upuzun devam etsin. Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’i çok seviyorum. İyi ki Baht Oyunu’nda birlikte çalışma fırsatı bulmuşlar.”

Sosyal medya ortamında ikili hakkında binlerce güzel yorum bulabilirsiniz.

Uzun yıllar bu mutluluklarının bozulmamasını dileyen takipçiler, onları böyle gördükçe mutlu oluyor.

Birbirine bu kadar yakışan çift gördünüz mü? Baht Oyunu bitti ama aşk hikayesi sürüyor! 7