Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı dizisinde gerginlik içten içe büyüdü!

Ada Masalı dizisinde gerginlik içten içe büyüdü!

tarafından ker_def

Salı akşamlarının sevilen dizisi Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’nın yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Ön izleme sahnesinde Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz (Alp Navruz) arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Adadan ayrılacak olan Haziran, Poyraz’ın bu konuda sessiz kalmasına tepki gösteriyor. Haziran’ın adadan ayrılmasından içten içe memnuniyetsiz olan Poyraz’ın duygularını saklaması ise ikili arasındaki gerginliğin büyümesine sebep oluyor.

İzleyenlere evlerinde büyülü ada atmosferini tattıran ‘Ada Masalı’nın yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Adadan ayrılması kesinleştikten sonra Haziran, ortaklıklarının akıbeti ile ilgili hiçbir şey söylemeyen Poyraz’a tepki gösteriyor. Poyraz, Haziran adadan ayrılacağı için otelle ve ortaklıklarıyla ilgili konuşulmasına gerek olmadığını düşünüyor.

Bunun üzerine ikili arasında büyük bir gerginlik yaşanıyor. Haziran ve Poyraz arasındaki iplerin kopma noktasına geldiği yeni bölümde ikiliyi nelerin beklediği ise merakla bekleniyor.

‘Ada Masalı’nın kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yanı sıra İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener bir araya geliyor. Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosu, Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak imzası taşıyor.

‘Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de Star TV’de!