Ana sayfa Dizi Fragmanları Ömer dizisinin final bölümü 6 Mayıs’ta ama birçok izleyici haksızlık olarak düşünüyor!

Ömer dizisinin final bölümü 6 Mayıs’ta ama birçok izleyici haksızlık olarak düşünüyor!

tarafından ker_def

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer, final bölümüyle 6 Mayıs Pazartesi 20.00’de Star’da yayınlanacak.

Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı ikilisinin başrolünde yer aldığı Ömer dizisi, ikinci sezonu ile yine geniş bir izleyici kitlesini etkiledi. Güçlü hikayesi ile ilk sezonda sadık izleyici kitlesini oluşturan dizinin, ikinci sezonun başlarında da bu başarısını sürdürdüğünü ama 2024 yılının ilk aylarında izleyici kaybı yaşadığını ve bu sürecin geriye dönemediğini gördük.

Birçok izleyici hala ortalamalara yakın reytingler elde eden Ömer dizisinin üçüncü sezonda da devam etmesi gerektiğini düşünüyor. Ancak hikayenin üçüncü sezonda da devam edebilecek gücünün ne kadar olduğu sorusu da ortada duruyor. Birçok izleyiciye göre Ömer dizisi finali hak etmiyor. Ancak karar verildi ve 6 Mayıs akşamı dizi son kez ekrana gelecek.

6 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelecek Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle; Hakan’ın yaralandığını öğrenen Nisa büyük bir endişeyle durumu öğrenmek için hastaneye gelir. Yaşadıkları onca olumsuzluğa rağmen birbirlerine olan sevgilerini korumayı başaran Gamze ve Ömer, her şeyi geride bırakarak yepyeni bir başlangıç yapmaya karar verirler.

Nurhayat ve Reşat arasındaki konuşmayı duyan Çiçek, sevdiği adam için mücadele etmeyi bırakarak evi terk eder. Onun gidişi Reşat’ın bazı gerçekleri daha iyi görmesini sağlarken, Gamze ve Ömer, Çiçek’i geri döndürmek için büyük çaba gösterirler. Eda ile Nilüfer kendilerine dair önemli bir karar alırlar ve Vicdan’ı da bu karara ortak ederler.

Çiçek’e hak ettiği sevgiyi veremediğini anlayan Reşat, ondan son bir şans istemek için adım atar. Gamze ile Ömer’in düğünü Rahmi ve Fatma için sürpriz bir kutlamaya dönüşürken, bu düğün herkesin sorunlarının çözümüne ve geçmişte kalan ukdelerin telafi edilmesine imkan sağlar.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Deniz Madanoğlu ve Sedef Bayburtluoğlu Gürerk kaleme alıyor.

Ömer, 6 Mayıs Pazartesi saat 20.00’de Star’da.