Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalı Çapkını dizisi 72. yeni bölümde Ferit, Kont Ziya’dan yardım talep edecek!

Yalı Çapkını dizisi 72. yeni bölümde Ferit, Kont Ziya’dan yardım talep edecek!

tarafından ker_def

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu Yalı Çapkını, 72. bölümü ile 31 Mayıs Cuma 20.00’de Star’da.

31 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün konusu şöyle; Orhan’ın ölümü Korhan ailesini derinden sarsarken, bu kayıpla büyük bir acı yaşayan Ferit, dedesinden beklediği tepkiyi göremediği için büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

Fuat ve Orhan’ın ölümünden kendini sorumlu tutan Seyran, Ferit’e ve ailesine zarar verdiğini düşündüğü için büyük bir suçluluk duyar.

Halis Ağa’dan ummadığı bir teklif alan İfakat, yaşanan bu gelişmeye çok sevinir. Hastalığını Ferit’ten gizlemeye çalışan Seyran, bu sırrı hiç beklemediği birinin öğrenmesiyle şaşkınlığa uğrar.

Babasının intikamını alabilmek ve sevdiklerini koruyabilmek için güçlü olmak zorunda hisseden Ferit, önemli bir karar vererek Kont Ziya’dan yardım ister.

Fakat gireceği bu yeni yol, mecbur kaldığında tüm sevdiklerinden vazgeçmeyi göze almasını gerektirecektir.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide diğer oyuncular şu isimlerden oluşuyor: “Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu.”

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

Yalı Çapkını, yeni bölümüyle 31 Mayıs Cuma 20.00’de Star’da.