Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalı Çapkını dizisinde Seyran saklamaya çalışıyor, Ferit ise gerçeğe adım adım yaklaşıyor!

Yalı Çapkını dizisinde Seyran saklamaya çalışıyor, Ferit ise gerçeğe adım adım yaklaşıyor!

tarafından ker_def

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu Yalı Çapkını, 70. bölümü ile 17 Mayıs Cuma 20.00’de Star’da. Seyran’ın Çabalarına Rağmen, Ferit Büyük Gerçeği Öğrenme Eşiğinde

17 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün konusu şöyle; Tarık ile karşı karşıya gelen Ferit, onunla aralarındaki meseleyi çözmeye kararlıdır. Seyran’a ise arkasından iş çevirdiğini düşündüğü için öfkelidir. Halis Ağa ile yıllar sonra yeniden yüz yüze gelen Mezide, oğlu Akın’ın canına karşılık bir can ister.

Yaşadığı onca sıkıntı ile baş etmekte zorlanan Seyran, Ferit’in ona inanmamasıyla bir duygu patlaması yaşar ve psikiyatristten yardım almaya başladığını söyler. Mezide’nin isteği şaşıran Halis Ağa, önemli bir kararın arifesindedir.

Ablasının ölümüne sebep olduğu için büyük bir vicdan azabı çeken İfakat, hiç beklemediği bir gelişmeyle karşı karşıya kalır. Orhan ise büyük bir tehlikenin içine doğru adım adım ilerlemektedir.

Seyran her ne kadar saklamaya çalışsa da Ferit büyük gerçeği öğrenmenin eşiğindedir.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

Yalı Çapkını, yeni bölümüyle 17 Mayıs Cuma 20.00’de Star’da.