Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı dizisinin şarkısı youtube’da trenlere girdi!

Ada Masalı dizisinin şarkısı youtube’da trenlere girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın başrolünde yer aldığı Ada Masalı dizisi yaz ekranının en merakla beklenen yapımlarının başında geliyor. Ocak ayından bu yana dinlenmekte olan, projeye çalışmak için uzun zamanı da bulunan Alp Navruz, çok farklı bir hikaye ile ekrana geleceğini söylemişti.

Arıza dizisinin ardından Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz dizi buluşması da hayranları çok heyecanlandırdı. Ada Masalı dizisinin heyecanını yaşayan büyük bir izleyici kitlesi var. Diziden yansıyan her görüntü de bu izleyicilerin çok dikkatini çekiyor. Ada Masalı dizisinin görüntüleri eşliğinde Buray’ın “Çift Gökkuşağı” isimli şarkısı youtube ortamında paylaşıldı.

15 Haziran Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Ada Masalı dizisini merakla bekleyen izleyicilerin yoğun ilgi göstermesi sonucunda klip kısa sürede 240 binden fazla izlenme elde etti ve youtube trendler listesine giriş yaptı. Trend listesinde 17. sırada yer alan Ada Masalı dizisinin klibi, eğlenceli görüntüleriyle de ilgi çekti.

Ada Masalı dizisi daha başlamadan ilk görüntülerle bile hayran kalan birçok izleyici var. Yapılan yorumlarda Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın uyumunun mükemmel olduğunu belirten dizi hayranları heyecanla 15 Haziran’daki ilk bölümü beklediklerini belirtiyorlar. İşte Buray’ın sesinden Ada Masalı’nın eğlenceli ve romantik anlarından bazı kesitler…