Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı ve Baht Oyunu dizileri için işler kötü gidiyor!

Ada Masalı ve Baht Oyunu dizileri için işler kötü gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Yaz döneminde izleyicileri eğlendiren yapımlardan olan Ada Masalı ile Baht Oyunu, dram yapımlarının başlaması ile birlikte ekranda daha az izleyici topluyor… Star TV’de yayınlanan Ada Masalı’nın başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz yer alıyor. Baht Oyunu ise Kanal D’de yayınlanıyor ve Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisi müthiş uyumları ile göz dolduruyor.

Yaz dönemi için kabul edilebilir reytingler elde eden iki dizi, Eylül ayı ile birlikte Aşk Mantık İntikam gibi yükseliş sergileyemedi. Romantik komedi yapımları arasında bir tek Fox TV dizisi öne çıktı. Star TV’nin Kazara Aşk’ı düşük reytingler nedeniyle yayından kaldırma kararının ardından gözler diğer iki diziye çevrildi.

Ada Masalı ve Baht Oyunu salı rekabetinde yer alıyor. Masumlar Apartmanı’nın ardından Evlilik Hakkında Her Şey de izleyicilerle buluşmaya başladı. Kadın izleyicileri kendisine çekmeyi daha ilk bölümden başaran Fox TV dizisi için güzel bir başlangıç oldu. AB ve ABC1 gruplarında ortalamanın üzerinde reytingler geldi ve izleyici ilgisinin yüksek olduğu görüldü.

Masumlar Apartmanı geçen sezona göre yeni dönemde daha düşük reytingler alıyor. TRT1 dizisi dün akşam tüm kişilerde günü beşinci olarak tamamladı. AB ve ABC1’de ise birincilik elde eden dizinin hikayesi de psikolojik ağırlığı ile sürüyor.

Salı rekabetine henüz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gelmedi. Ada Masalı ve Baht Oyunu ise ekranda yer almaya devam ediyor. Her iki dizi düşük gelen reytinglerine rağmen bir süre daha desteklenecektir.

Kanallar yeni sezonda kolay kolay bir dizisine final yaptırma lüksüne sahip değil. Ancak bir noktadan sonra Star TV’nin Kazara Aşk için aldığı final kararı gibi yeni kararlar da gelebilir.